Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 38 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 570 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Petitot asztali lámpa V., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Art deco, Art deco stílusban

Petitot asztali lámpa V.

Petitot asztali lámpa V.

A hatalmas Petitot kollekció a francia art deco stílust képviseli. Darabos és kecses réztestek és víztiszta üveg lenyûgözõ keveréke. A Petitot asztali lámpa V. elegáns társa a Petitot csillároknak és függesztékeknek.A nagyméretû, hosszúkás lámpa iskolapéldája a darabos, minimalista Art Decónak. Nagy talpa nehéz öntvény. A férfias lámpa pazarul mutat egy nagy íróasztalon, ipari formák által ihlette terekben. Metropolis rajongóknak kötelezõ darab!A bekapcsolt lámpa fényei különleges csíkmintát rajzolnak az üvegcsövek felszínén, káprázatos hangulatot árasztva a helyiségben. A lámpa kérhetõ matt üvegezéssel is. A lámpa 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, többféle kivitelben. A 2 darab porcelán E14-es foglalattal szerelt lámpa hagyományos és ledes izzóval is használható.Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
40 cm
Szélesség
44x12 cm
Súly
2.6 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
2x60 W E14
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Petitot
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Asztali lámpák

Hírek

Kollekció