1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Luxus asztali lámpák, kézzel készített sárgaréz irodai lámpák

Asztali lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Asztali lámpák

Exkluzív, sárgarézből kézzel készített asztali lámpák, irodai lámpák a Patinás Lámpa kínálatából. Dekorálja irodáját, szobáját prémium termékeinkkel, amelyekre 10 év garanciát vállalunk!

Luxus asztali lámpák kézzel készítve, sárgarézből: a Patinás Lámpától

Igazi luxus asztali lámpát keres, amellyel feldobhatja otthonát? Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus asztali lámpa kollekcióit, és találja meg az otthonába leginkább illő darabot! 

 

Otthonunk megjelenésében, az enteriőr design-ban kiemelt szerepet kapnak a világítótestek és lámpák. Egy dekoratív luxus asztali lámpa csak úgy vonzza a tekintetet: ékszerként öltözteti a helyiséget, amelyben van. Fényforrásként és dekorációs elemként egyaránt funkcionál, ezért érdemes alaposan megfontolni a választást, és beszerezni egy igazán egyedi darabot: például egy luxus asztali lámpát a Patinás Lámpától. De mitől másak ezek a lámpák? 

 

Luxus asztali lámpáink kézzel készülnek, egyedi design alapján 

Hisszük, hogy a lámpakészítés még ma is lehet művészet. Ezen a vonalon haladva alakítottuk ki luxus asztali lámpa kollekcióinkat is, amelyeket magasan képzett és fantasztikus tervezőink álmodtak meg, hozzáértő csapatunk pedig a legapróbb részletig dolgoznak ki minden egyes darabot.


Luxus asztali lámpáink, ahogy minden Patinás lámpa – kézzel készülnek, a tradicionális lámpagyártási módszerekkel. Ezzel biztosítjuk, hogy az Ön lámpája is tökéletes legyen: sorjáktól, élektől mentesen, makulátlan illesztésekkel és a legszebb cizelállásokkal díszítve. 

 

Sárgarézből készült luxus asztali lámpáink kiváló minőségét anyaghasználatunk biztosítja

Lámpáink gyártása során a legfontosabb szempont számunkra mindig a design és a minőség. Ennek megfelelően a lámpatestek kialakításakor magas minőségű sárgarézzel dolgozunk, és még a forrasztáshoz sem használunk silány minőségű alapanyagokat: csakis ipari ezüstöt. 


Az anyaghasználat luxus asztali lámpáink esetében nem csak a minőségre adnak garanciát, de értékállóvá is teszik ezeket a darabokat: akár generációk múltán is eszmei és anyagi értéket képviselnek majd.

 

Luxus asztali lámpák többféle stílusban

Kollekcióink megálmodásakor többféle stílusban gondolkodunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Ilyen módon luxus asztali lámpáink között is talál az alábbi stílusokban darabokat:
-    luxus asztali lámpák art deco stílusban
-    luxus asztali lámpák szecessziós stílusban
-    luxus asztali lámpák modern stílusbab
-    luxus asztali lámpák klasszikus stílusban
 

 

Luxus asztali lámpák 10 év garanciával

A fentiekben leírtakat komolyan is gondoljuk! Éppen ezért ahogy minden lámpánkra, luxus asztali lámpáinkra is 10 év garanciát vállalunk – amely idő keretén belül bármilyen esetleges problémájával bátran fordulhat hozzánk. 


Természetesen kiváló stílusérzékkel rendelkező vásárlóinkat a későbbiekben sem hagyjuk magára. Bármikor szeretettel látjuk viszont lámpáinkat, legyen szó akár tisztításról, akár kisebb javítások elvégzéséről! 
 

Hírek

Kollekció