Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 40 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 600 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Pécs 3 karos csillár III., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Klasszikus stílusban

Pécs 3 karos csillár III.

Pécs 3 karos csillár III.

Klasszikus formavilágú, gyönyörûen megmunkált romantikus rózsamintával ékesített 3 karú csillár. A Pécs kollekció lámpái arany vagy antik színben elõkelõ dísze, nappalinak vagy étkezõnek. Alacsonyabb belmagasságú terekbe kiváló választás. A csillár teste és karjai aprólékosan finoman megmunkáltak. A kar öntött, melynek eredetije az 1800-as évek közepérõl származik, míg a testrész tökéletes présszerszám által van kialakítva, majd kézzel formázva a megfelelõ méretre. Ez a lámpa felszerelhetõ kúp- illetve gömb alakú mattburával, 4 féle kézi csiszolással. A karok állhatnak lefelé és felfelé is. A Pécs csillárok mindegyike hozzáillõ társat is kapott egy falikar formájában, amik egy- vagy kétkarúak. Ez a lámpa is, 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A lámpa igény szerint hosszabbítható. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos és ledes izzó is használható. 8-12 nm-es helyiségekbe ajánljuk!Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
65 cm
Minimum magasság
65 cm
Szélesség
65 cm
Súly
5 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
4x75 W E27
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Pécs
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Csillárok

Hírek

Kollekció