1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Prémium luxus fali lámpák, falikarok, képvilágítók sárgarézből, kézzel készítve

Fali lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Fali lámpák

Fali lámpák, falikarok és képvilágítók prémium minőségben a Patinás Lámpa Kft.-től! Fedezze fel exkluzív, kézzel készített lámpáinkat, amely szobája, helyisége ékszere lesz – egy életen át, vagy annál is tovább.

Luxus fali lámpák sárgarézből, többféle stílusban a Patinás Lámpa kínálatában

Csempésszen egy kis fényűzést, egy csipetnyi luxust otthonába gyönyörű lámpáinkkal! Ismerje meg a Patinás Lámpa luxus fali lámpáit, melyek igazi ékszerként teszik még varázslatosabbá belső tereit. 

 

Az elegancia a részleteken múlik – nem csak a divatban, de a lakberendezésben is. A Patinás Lámpa luxus fali lámpái fénylő csillagként emelik új szintre otthona hangulatát: minőségükkel, tökéletességükkel prezentálják tulajdonosa kiváló ízlésvilágát. De mitől olyan különlegesek? Ismerje meg luxus fali lámpáink legfontosabb tulajdonságait! 

 

Luxus fali lámpák értékes sárgarézből

Ha igazi luxust szeretne otthonába, azt nem elég a megjelenésben elérni. A prémium kiegészítők egyik legfontosabb tulajdonsága minden esetben az értéke, amelyet luxus falikarjaink esetében is felfedezhet. 


Az általunk gyártott és forgalmazott prémium lámpák – néhány aktuális trendtől eltekintve – értékes sárgarézből készülnek. A minőségi alapanyagok biztosítják luxus fali lámpáink értékálló kivitelét, hiszen még a forrasztáshoz sem használunk mást, csakis ipari ezüstöt! 

 

Luxus fali lámpák egyedi design alapján

Minden az egyediségen múlik. Amennyiben valóban a luxusra törekszik, nem teheti meg, hogy sablonos, vagy éppen unalmas desing-t választ, főként egy lámpa esetében – amely fényével csak úgy vonzza a tekintetet. 


Kínálatunkban összesen több mint 700, általunk egyedileg tervezett lámpát talál – köztük luxus fali lámpáinkat is, amelyek biztosan nem köszönnek majd vissza sehol az ismerősei körében. Egyediségükkel, utánozhatatlan megjelenésükkel kitűnnek a tömegből! 

 

Luxus fali lámpák kézzel készítve

A felhasznált alapanyagok és a design mellett a gyártási folyamatot sem vesszük félvállról. Az általunk készített luxus fali lámpák minden egyes darabját a legnagyobb precizitással, kézzel készítjük el. 


A hagyományos lámpagyártási technikák alkalmazása mellett gyárunkban természetesen megtalálhatóak a modern elvárásoknak is megfelelő anyagok, illetve a foglalatok, a biztonság területén sem ismerünk kifogásokat! 


Az Ön kézzel készített sárgaréz lámpáját is olyan odafigyeléssel készítjük el, akár egy igazi ékszert: ügyelve a legapróbb élekre és elemekre is. A gyártás után luxus fali lámpáinkat is szigorú teszteknek vetjük alá – egyesével – hogy otthonába csak is a legjobb prémium termékeink kerülhessenek. 

 

Luxus fali lámpák választható színben

Bár luxus fali lámpáink sárgarézből készülnek, azt is tudjuk, hogy nem minden enteriőrbe illeszkedik ez az árnyalat. Éppen ezért Önnek lehetősége van megválasztani, hogy milyen bevonatot szeretne lámpájára: luxus fali lámpáink mindegyike elérhető fényes és matt nikkel, fényes és matt réz, valamint antik színben is. 

 

Luxus fali lámpák értékálló kivitelben, akár generációkon át az Önök tulajdonában 

A fentiek biztosítják, hogy amennyiben a Patinás Lámpa ügyfele kíván lenni, úgy egy igazi értékálló darabot helyezhet el otthonában – amely akár generációkon át kiszolgálja majd családját. 


Hogy biztos lehessen benne, minden lámpánkra 10 év garanciát vállalunk! 
 

Hírek

Kollekció