Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 38 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 570 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Eger falikar IV., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Klasszikus stílusban

Eger falikar IV.

Eger falikar IV.

Klasszikus, de letisztult formavilágú, kos fejel díszített neobarokk kecses kétkarú falikar. Az Eger kollekció falikarjai arany vagy antik színben elõkelõ dísze közlekedõknek, közösségi tereknek, hálószobának vagy lépcsõfeljáróknak. Viszont nikkel színben extravagáns megjelenést kölcsönözhetünk a lámpa által a helyiségnek. A kar öntött ás aprólékosan újracizellált, melynek eredetije az 1800-as évek közepérõl származik. Ez a lámpa felszerelhetõ mattnyitott és zárt búrával. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos és ledes izzó is használható.Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
27 cm
Szélesség
33 cm
Súly
2 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
2x60 W E14
Mélység vagy Kiállás
22 cm
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Eger
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Falikarok

Hírek

Kollekció