Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 40 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 600 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Pannon falikar I., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Szecessziós stílusban

Pannon falikar I.

Pannon falikar I.

A Pannon lámpák a légies formák kedvelõinek készültek. A falikar I kitûnõ választás egy étterem, egy szálloda vagy magánház részére is. Szecessziós formavilágú, gyönyörûen megmunkált falikar, mely mintájában illeszkedik a csillárokhoz, az öntvény középsõ részén csiszolt Bohémia kristállyal ékesített. A karon lévõ dísz öntött, aprólékosan megmunkált, melynek eredetije az 1900-as évek elejérõl származik. Ez a lámpa felszerelhetõ kúp- illetve gömb alakú mattított burával, 4 féle kézi csiszolással. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Igény szerint hosszabbítható. Az 1 db E27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa akár 100 watt fényerõt biztosíthat, hagyományos és ledes izzó is használható hozzá. Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. 3D kép lekérhetõ.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
28 cm
Szélesség
12 cm
Súly
1.1 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
1x75 W E27
Mélység vagy Kiállás
26 cm
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Pannon
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Falikarok

Hírek

Kollekció