Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 39 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 585 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Pécs falikar XI., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Klasszikus stílusban

Pécs falikar XI.

Pécs falikar XI.

Klasszikus formavilágú, gyönyörûen megmunkált romantikus rózsamintával ékesített falikar cizellált hátlappal. A Pécs kollekció falikarjai arany vagy antik színben elõkelõ dísze folyosónak, fürdõszobának vagy étkezõnek. Viszont nikkel színben extravagáns megjelenést kölcsönözhetünk a lámpa által a helyiségnek. A kar szintén rózsamintával díszített és öntött, melynek eredetije az 1800-as évek közepérõl származik. Ez a lámpa felszerelhetõ kúp- illetve gömb alakú mattburával, 4 féle kézi csiszolással. 100% Kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos és ledes izzó is használható. A karok állhatnak lefelé és felfelé is. Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
33 cm
Szélesség
31 cm
Súly
3 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
2x75 W E27
Mélység vagy Kiállás
22 cm
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Pécs
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Falikarok

Hírek

Kollekció