Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 38 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 570 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Wiener falikar II., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Szecessziós stílusban

Wiener falikar II.

Wiener falikar II.

A Wiener falikar II. letisztult bécsi szecessziós stílus jegyében készül. Az átlagos falikarokhoz képest grandiózus méretével csak az eleganciája vetekszik. A lámpa méretéhez megfelelõ fénnyel is rendelkezik, melyrõl 5 db E 14-es porcelán foglalat gondoskodik, akár 300 watt fényerõvel. A kecses lámpa 85 db egyenként kézzel készített finom, átlátszó üvegcsüngõvel díszített, mintegy sûrû üvegfüggönyt alkotva. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngõk felszínén, varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. A Wiener falikar II. arany vagy antik színben elõkelõ dísze étkezõnek, nappalinak, nikkelezett színben azonban extravagánssá teszi azt.100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az 5 darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt, hagyományos és ledes izzóval is használható. Mint minden csüngõs lámpát, ezt a darabot is pótcsüngõkkel szállítjuk.Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
65 cm
Szélesség
22 cm
Súly
4.5 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
5x60 W E14
Mélység vagy Kiállás
15 cm
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Wiener
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Falikarok

Hírek

Kollekció