Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 38 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 570 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Éclipse 70 LED S függeszték, exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Art deco, Art deco stílusban

Éclipse 70 LED S függeszték

Éclipse 70 LED S függeszték

A 70 cm átmérõjû lámpa ékes dísze lehet megfelelõ méretû helységnek, legyen az a nappali vagy éppen közösségi tér. A lámpa oldalát ismétlõdõ körminta díszíti. A lámpa dupla led szalaggal van szerelve. Az acélsodronyok segítségével a lámpa hossza 16-156 cm között lehet, egyedi kérés alapján hosszabb sordonnyal is tudjuk készítjük. A LED szalag paraméterei: hossza 4,4 m; 120 LED beltéri led szalag; 4000K; 9,6 W; 600 lm/m. Amennyiben eltérõ színhõmérsékletû LED szalagot szeretne a lámpájába örömmel teljesítjük kérését, igényét kérjük a rendelés leadásával egyidejûleg írásban jelezze felénk. A trafó paraméterei: 162x42x32 mm/ 0,4 kg/ fehér.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
60 cm
Minimum magasság
16 cm
Szélesség
70 cm
Súly
9 kg
Szín
fényes réz, matt réz, antik, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
42 W, 12 V, dim
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Éclipse
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Függesztékek

Hírek

Kollekció