Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 40 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 600 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Képvilágító IV., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa stílusban

Képvilágító IV.

Képvilágító IV.

A képvilágító IV. hátlapja míves klasszikus mintával díszített öntött sárgaréz, a karja sem egyszerû vékony csõ, hanem stílusos öntött, melynél kart a Budapest lámpacsaládtól kölcsönöztük hozzá. A kar fixen vagy állíthatóan illeszkedhet az aprólékosan díszített fejrészhez. Ez a képvilágító 2 db E14-es porcelán foglalattal készül. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Hagyományos és ledes izzó is használható.Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
15 cm
Szélesség
35 cm
Súly
0.6 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
2x60 W E14
Mélység vagy Kiállás
25 cm
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Kategória
Címkék
-
Kollekció
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Képvilágítók

Hírek

Kollekció