1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Klasszikus csillárok, klasszikus stílusú csillárok

Klasszikus csillárok

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Klasszikus csillárok

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz klasszikus csillárok a Patinás Lámpa kínálatából.

Klasszikus csillárok: klasszikus stílusú csillárok prémium minőségben a Patinás Lámpa kollekciójából

A klasszikus stílus káprázatos megjelenése, időtlen szépsége és eleganciája töretlen népszerűségnek örvend kiváló ízléssel rendelkező ügyfélkörünkben. Fedezze fel Ön is prémium minőségű klasszikus csillárjainkat, a Patinás Lámpa luxus lámpa kollekcióját! 

 

A klasszikus csillárok, prémium minőségű luxus csillárok születése 

Rajongásunk a klasszikus csillárokért, klasszikus stílusú luxus lámpákért egészen a kezdetek, 1981 óta töretlen. A Patinás Lámpa tevékenysége ugyanis éppen ebben az évben indult útjának, amikor édesapám, Károlyi György különböző vásárokon, aukciókon különös érzékkel szerezte be az első, renoválásra váró darabokat – és adott nekik új esélyt arra, hogy valaki otthonát beragyogják.


Az idők során számos varázslatos szépségű klasszikus csillár született újra kezei között, miközben a Patinás Lámpa is sok megújuláson esett át: ahogy szakértelmünk egyre nőtt, úgy kezdtük el saját, egyedi gyártású luxus lámpa kollekcióink kidolgozását is, amelyeket ezúttal már a tervezés első pillanatától mi alkottuk meg. Így született meg a Patinás Lámpa klasszikus kollekciója, amely mindmáig az egyik legkeresettebb termékcsaládunk!

 

Klasszikus csillárok prémium minőségben, kézzel készítve

A klasszikus stílusú luxus csillárok népszerűsége azonban nem csak szépségükben, de minőségükben és mind eszmei, mind anyagi értékükben is rejlik. Prémium lámpakollekciónk kialakításakor ugyanis nem spórolunk semmin: a lámpatestek megalkotásakor csakis a legmagasabb minőségű sárgarézzel dolgozunk, és még az apró elemek forrasztásakor sem használunk silány minőségű forrasztóónt, csakis ipari ezüstöt – amely biztosítja hogy az Ön klasszikus csillárja is évtizedeken át megőrizz értékét. 


A lámpák készítésekor nem csak a felhasznált anyagok, de a gyártási technológia is hozzájárul ehhez az értékhez: kollekcióink minden egyes darabját kézzel készítjük, tradicionális megoldásokat követve – amely lehetővé teszi hogy a legapróbb részlet, a legkisebb dísz is tökéletes szépségben pompázhasson az értékálló lámpatesten! 

 

Klasszikus csillárok egyedi kérések alapján, az Ön igényeire szabva

Ahogy láthatja, nálunk minden egyes lámpa prémium minőségben, kézzel készül a megrendelő kérésére (kivéve azonnal elvihető termékcsoportunk), így igény szerint akár egyedi elképzelések, kérések megvalósítására is lehetőségünk nyílik. Klasszikus csillárjaink esetében is lehetősége van a megrendelés során meghatározni, hogy a lámpa milyen színben készüljön el: matt réz, fényes réz, antik, matt nikkel vagy fényes nikkel bevonattal az Ön luxus lámpája tökéletesen illeszkedik majd otthona stílusához! 

Hírek

Kollekció