1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Klasszikus függesztékek, klasszikus stílusú függesztékek

Klasszikus függesztékek

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Klasszikus függesztékek

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz klasszikus függesztékek a Patinás Lámpa kínálatából.

Klasszikus függesztékek, függők egyedi stílusban és luxus kivitelben kézzel készítve, a Patinás Lámpa kollekciójából. Fedezze fel klasszikus stílusú függeszték lámpáinkat, és dekorálja otthonát nagyszerű stílusérzékkel! 

 

Luxus klasszikus függesztékek értékálló kivitelben, prémium minőségben

Gyárunkban egy fontos elvet követünk klasszikus függesztékeink gyártása során is: hogy értéket teremtsünk, értéket képviseljünk. Ennek megfelelően minden általunk készített lámpa, így luxus klasszikus stílusú függesztékeink is minden esetben a legmagasabb minőséget képviselik: gyártásuk során csak és kizárólag értékálló, kiváló alapanyaggal dolgozunk! Lámpatesteink mindegyike magas minőségű sárgarézből készül, és még a legapróbb dekorelemek forrasztásához is ipari ezüstöt használunk annak érdekében, hogy az Ön klasszikus függesztéke valóban évtizedeken át megtarthassa értékét: mind anyagi, mind eszmei értelemben. 

 

Klasszikus függesztékek tradicionális eljárások alapján, kézzel készítve

Hiszünk benne, hogy a legprecízebb munkához még ma is emberi kézre, érintésre van szükség: így bár üzemünket az évek során sok modern eszközzel szereltük fel, klasszikus függesztékeink a mai napig tradicionális eljárással, kézzel készülnek – amely során minden egyes darabot kézzel finoman megmunkálva készítünk el, ügyelve rá, hogy a legapróbb részletek és illesztések is tökéletesen tartsanak és makulátlanok legyenek.

 

Prémium klasszikus függesztékek egyedi gyártással, személyre szabva

A fentiekból fakadóan láthatja, hogy a Patinás Lámpa kollekció minden egyes darabja, így klasszikus függesztékeink is egyenként, kézzel készülnek – méghozzá megrendelése kapcsán. Ennek köszönhetően lehetőségünk van akár egyedi kérések figyelembe vételére is: ajánlatkérése során kérjük, írja meg nekünk kér-e bármilyen egyedi változtatást! 


A gyártás során klasszikus függesztékeinket is ötféle színben készítjük: matt és fényes réz, antik, matt és fényes nikkel bevonattal láthatjuk el lámpáját, hogy az tökéletesen illeszkedjen otthona enteriőrjébe. 

 

Klasszikus függesztékek vásárlása a Patinás Lámpa Kft.-től

Amennyiben szemet vetett egy, vagy akár több klasszikus függesztékünkre, nincs más dolga mint felvenni velünk a kapcsolatot a honlapon keresztül, hogy személyre szabott ajánlatot küldjünk egyedi kérései alapján. Amennyiben az ajánlatot elfogadja és minden apró részletet megbeszéltünk, kezdődhet is a gyártás! Gyártóüzemünkben 6-8 hét alatt munkáljuk meg az Ön klasszikus függesztékét, amelyet ezt követően egyedi szállítási móddal továbbítunk otthonába, vagy a kívánt helyre – világszerte. 

Hírek

Kollekció