1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Klasszikus mennyezeti lámpák, klasszikus stílusú mennyezeti lámpák

Klasszikus mennyezeti lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Klasszikus mennyezeti lámpák

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz klasszikus mennyezeti lámpák a Patinás Lámpa kínálatából.

Klasszikus mennyezeti lámpák prémium minőségben kézzel készítve, a Patinás Lámpa kollekciójából

A klasszikus mennyezeti lámpák fényűző pompája lenyűgöző látványt nyújt az ilyen stílusú enteriőrökben, ahol a lámpa nem csupán egy világító test, de a szoba dísze, ékszere is lehet.

 

A Patinás Lámpa történetében a klasszikus mennyezeti lámpák, csillárok és más klasszikus stílusú lámpák fontos mérföldkőnek bizonyultak. Cégünk alapítója, Károlyi György ugyanis ezekbe a lámpákba szeretett bele elsőként: a valódi régi, eredeti patinás csillárok pompája olyannyira lenyűgözte, hogy kezdetben aukciókon vásárolta fel a régi klasszikus mennyezeti lámpákat, hogy azoknak új életet adjon. Ez a szerelem azonban hamar kinőtte magát, és a cég saját gyártású klasszikus mennyezeti lámpáit, világítótesteit is elkezdte fejleszteni – amelyet csak később követtek modern társai. 

 

Klasszikus mennyezeti lámpa kollekciónk jellemzői

A klasszikus stílusra jellemző fennséges, elegáns stílusjegyeket lámpáink is magukon viselik. A klasszikus mennyezeti lámpákat minden esetben kézzel készítjük a megrendelői egyéni igényeit figyelembe véve nemesfémek felhasználásával: sárgarézből, ipari ezüst forrasztóanyagot használva, és üveggel kombinálva. Ahogy minden lámpánk, úgy a klasszikus mennyezeti lámpáink is 5 színben érhetőek el: antik, matt és fényes réz, matt és fényes nikkel színekben, amelyek még egyedibb megjelenést kölcsönöznek ezeknek az exkluzív lámpatesteknek. 

 

Klasszikus mennyezeti lámpa kínálatunk 

Klasszikus stílusú mennyezeti lámpáink kollekciónk fontos részét képezik, hiszen minden otthonban szükség van a klasszikus csillárok, állólámpák és falilámpák mellett a mennyezeti lámpák nyújtotta fényre is. webáruházunkban Bratislava, Eger, Győr, Pápa és Pécs kollekcióinkból érhetőek el mennyezeti lámpáink, amelyek a termékcsalád többi tagjával együtt nyújtják a legszebb összképet. 

 

Hogyan készül az Ön klasszikus mennyezeti lámpája?

A fenti paramétereket átbeszélve véglegesítjük az Ön klasszikus mennyezeti lámpájának tulajdonságait, mielőtt nekikezdünk a hagyományos, kézi gyártásnak. Lámpája minden esetben rézből készül el, amely az egyik legszebben formálható anyag, és amely értéket képvisel még akár évtizedek múltán is. A gyártási folyamat 6 hetet vesz igénybe, amely idő alatt kiváló képességekkel rendelkező kollégáink a legapróbb részletekre odafigyelve dolgozzák ki az Ön klasszikus mennyezeti lámpáját: az aprólékos kézi gyártás során tradícionális technikákat alkalmazunk, majd a kész lámpát minőségellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt kézhez kaphatná – hogy Önnek már ne legyen más dolga vele, mint csodálnia szépségét otthonában.  

 

Klasszikus mennyezeti lámpák 10 év garanciával

Exkluzív termékkínálatunk minőségében, így klasszikus mennyezeti lámpáink minőségében is hiszünk. Éppen ezért lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk, de természetesen a garanciális idő lejárta után is bármikor számíthat ránk! Klasszikus mennyezeti lámpáink akár évtizedeken át a család örökségét képezik majd, értékük pedig időtálló.

Hírek

Kollekció