1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Luxus asztali lámpák: kézzel készített drága asztali lámpák sárgarézből, 10 év garanciával

Öltöztesse sikerhez irodáját, otthonát! Luxus asztali lámpák, melyek beragyogják a teret.

Öltöztesse sikerhez irodáját, otthonát! Luxus asztali lámpák, melyek beragyogják a teret.

Luxus asztali lámpát keres irodájába, mely nem csak fényt ad, de presztízst is sugároz partnerei számára? Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus asztali lámpáit! 

Öltöztesse sikerhez irodáját, otthonát! Luxus asztali lámpák, melyek beragyogják a teret.

Ahogy megjelenésünk, ruházatunk, úgy irodánk kiegészítői is kiválóan prezentálják életminőségünket. Az üzleti életben éppúgy, ahogy magánéletünkben minden egyes mozzanatunkkal, minden egyes berendezési tárgyunkkal prezentálunk valamit magunkról, sikereinkről, személyiségünkről. Kiváló stílusérzékkel rendelkező vásárlóink már tudják – egy luxus asztali lámpa nem csak ékköve, de központi eleme is lehet egy helyiségnek.

 

A luxus asztali lámpák kitűnnek a tömegből. Fényükkel, ragyogásukkal csak úgy vonzzák a tekintetet, sugározzák tulajdonosa remek ízlését, és még egy egyszerűbb irodát is káprázatos színben tűntetnek fel. Ismerje meg a Patinás Lámpa luxus asztali lámpáit, és válassza ki kedvencét különböző stílusok közül! 

 

Luxus asztali lámpák art deco stílusban

 

Kattintson a képre a termékekért! 

 

Egyszerűen gyönyörű. 


Modern stílusú luxus asztali lámpáink a high-tech környezettől a minimál stílusig minden helyiségbe remekül passzolnak. Elegáns, kifinomult és letisztult designjuk mellett csak úgy vonzzák a tekintetet, kiemelkedve a többi berendezési tárgy közül. 

 

Luxus asztali lámpák klasszikus stílusban

Kattintson a képre a termékekért! 

 

Lenyűgözően részletgazdag.


Az antikvitások, a régi, értékes darabok szerelmesei számára klasszikus stílusú luxus lámpáinkat ajánljuk. Klasszikus formatervezés, gyönyörűen és precízen kidolgozott részletek és motívumok, melyek öltöztetik a szobát! 

 

Luxus asztali lámpák szecessziós stílusban


Kattintson a képre a termékekért! 

 

Lendületes és lehengerlő.


A szecessziós stílus kanyargós mintái, virágmotívumai költözhetnek otthonába vagy irodájába fantasztikusan kidolgozott szecessziós luxus asztali lámpáinkkal! 

 

Mit kell tudni a Patinás Lámpa luxus asztali lámpáiról? 

Hiszünk a minőségben, az értékekben, és hisszük, hogy lámpáinkkal új életet adhatunk otthonának. A Patinás Lámpa luxus asztali lámpái – csak úgy mint minden általunk készített exkluzív világítótest – ezzel a szemlélettel születnek megrendelése alapján. És hogy pontosan hogyan készülnek? Ismerje meg luxus asztali lámpáink legfontosabb tulajdonságait! 

 

Luxus asztali lámpák sárgarézből, értékálló kivitelben

Rohanó világunkban megannyi maximum pár évre szóló termék között valami régi-újat szeretnénk prezentálni kedves vásárlóinknak luxus asztali lámpáinkkal. Valamit, ami nem csak egy-két évre szól, ami generációkon át értéket képvisel, és ami valóban tartós és gyönyörű. 


Szenvedélyünk az értékteremtés, és nincs érték silány minőségből, nem igaz? Éppen ezért luxus asztali lámpáink kidolgozásakor éppúgy mint többi termékünk esetén, csakis prémium alapanyagokkal dolgozunk: a lámpák testét jól formálható és értékes sárgarézből készítjük éppúgy, ahogy a régi művészek tették. 

 

Luxus asztali lámpák kézzel készítve

Nem csak a felhasznált alapanyagokban, de a gyártási folyamatokban is magasra tesszük a lécet. Bár elismerjük, hogy néhány modern technológiai újítás, mint a legmagasabb elvárásoknak megfelelő foglalatok a mi üzemünkben is megtalálhatóak, a luxus asztali lámpák testének készítése során hagyományos technikákat követünk: minden egyes darabot kézzel dolgozunk ki, ügyelve a legapróbb részletekre is – akár egy igazi ékszert. 

 

Luxus asztali lámpák 10 év garanciával

Biztosak vagyunk a dolgunkban, ha minőségről van szó. Mivel minden egyes megrendelt luxus asztali lámpát vásárlónk kérései alapján kézzel készítjük és átadás előtt többszörösen teszteljük, ezért bátran merjük állítani: luxus asztali lámpája értékálló, és örök darab lesz.


Hogy Ön is biztos lehessen ebben, 10 év garanciát vállalunk luxus asztali lámpáinkra is éppúgy, mint más saját gyártású termékeinkre. 

 

Luxus asztali lámpáink felkeltették érdeklődését? Az alábbi form kitöltésével kérheti ajánlatunkat! 

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!


 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció