1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus lámpa kollekciók eleganciáját, ragyogását! Lámpája nem csak otthona dísze, de családja értékálló öröksége is lehet.

Luxus lámpa kollekció a Patinás Lámpa Kft.-től

Luxus lámpa kollekció a Patinás Lámpa Kft.-től

Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus lámpa kollekciók eleganciáját, ragyogását! Lámpája nem csak otthona dísze, de családja értékálló öröksége is lehet. 

Luxus lámpa kollekció a Patinás Lámpa Kft.-től


A Patinás Lámpa Kft. több, mint 30 éve élen jár a kivételes világításban. Magyarországi székhelyű kézműves világítástechnikai gyártóként különféle típusú exkluzív, luxus csillárokat, lámpákat, mennyezeti lámpákat, asztali lámpákat gyártunk klasszikus, art deco, modern és szecessziós stílusban. 


Lámpáinkat tradicionális eljárásokkal kézzel készítjük, gondosan megválogatott alapanyagok (sárgaréz és üveg) felhasználásával, melyek utánozhatatlanná teszik termékeinket. 


A Patinás lámpák prémium minőséget képviselnek, értékálló kivitelben, a legnagyobb precizitással készülnek a makulátlan végeredmény érdekében. 

 


Az egyedi luxus lámpák szakértője: a Patinás Lámpa

Az elmúlt 30 év során több, mint ezer eredeti lámpát készítettünk kiváló stílusérzékkel rendelkező ügyfeleink legnagyobb ötömére. Számunkra elengedhetetlen, hogy partnereink tökéletesen elégedett vásárlóként élvezhessék a nálunk vásárolt luxus lámpák esztétikai és praktikai funkcióit. Több, mint 700 terméket tartalmazó kínálatunk minden egyes darabját úgy formáljuk meg megrendelése után, mint egy igazi ékszert! 

 

A minőséget biztosítandó, termékeinkre 10 év garanciát vállalunk. 

 

Luxus lámpák prémium anyaghasználattal

Néhány trendtől eltekintve luxus lámpáink gyártása során csak és kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk: lámpáink többsége sárgarézből készül, és még a legapróbb elemek forrasztásához sem használunk silány minőségű alapanyagot, csakis ipari ezüstöt – amely gondoskodik róla, hogy az Ön luxus lámpája akár évtizedeken át beragyogja otthonát. 

 

Elégedett vásárlóink száma bizonyítja, hogy hitvallásunk helytálló a mai modern világban is: olyan egyedi és értékálló lámpákat kínálunk, amelyekhez máshol nem jutnak hozzá.. 

 

Legyen partnerünk Ön is, egy tartós és minőségi kapcsolatért! 

 

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

 

Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus kollekcióit! 

Luxus lámpa kollekcióink minden egyes darabját úgy készítjük el, mint egy igazi ékszert: a legmagasabb minőségű alapanyagokból, kézműves módszereket alkalmazva, betartva a modern kor követelményeit. 

 

Lámpatesteink tervezése során többféle stílusirányzat sajátosságait alkalmazzuk, amelyekből egy kis ízelítőt állítottunk össze kedves olvasónknak! 

 

Art deco luxus lámpák a Patinás Lámpától 

Páratlan luxus, végtelen csillogás. Ez jellemzi art deco stílusú luxus lámpáinkat, amelyek otthonában is prezentálhatják kiváló stílusérzékét. 

 

Az art deco stílusra jellemző letisztult mintázatok, lineáris, geometrikus formák és íves díszítőelemek határtalan eleganciát sugároznak luxus lámpáink esetében is. A modern megjelenésű, karakteres lámpatestekre gyakran üvegcsöveket rögzítünk búraként, amelyek extravagáns módon szórják a fényt, ezzel páratlan csillogást teremtve otthonában! 

 

Engedje, hogy art deco stílusú luxus csillárjaink beragyogják otthonát! 
(kattintson a képre a termékekért) 

 

Vagy világítsa meg otthonát art deco luxus mennyezeti lámpáink egyikével! 

 

Válasszon csillárjához illő állólámpát! 

 

Fedezze fel art deco függesztékeinket is! 

 

További art deco stílusú lámpáinkért kattintson ide! 

 

Klasszikus stílusú luxus lámpák a Patinás Lámpától

(kattintson a képre a termékekért) 

 

Inkkább az időtlen elegancia, a klasszikus stílus rajongója? A varázslatos, cizelállt formák, a történelmi korokba visszarepítő megjelenés tökéletes kiegészítője bármely luxusotthonnak. 

 

Fedezze fel klasszikus stílusú luxus csillárjainkat! 

 

Klasszikus stílusú luxus függesztékeink tökéletes dekorációként, fantasztikus fényforrásként ragyogják be otthonát! 

 

Klasszikus asztali lámpáink dekoratív kiegészítőként emelik otthona fényét! 

 

Klasszikus stílusú falikarjaink, függesztékeink varázslatos atmoszférát teremtenek! 

 

További klasszikus stílusú lámpáinkért kattintson ide!

 

Szecessziós stílusú luxus lámpák a Patinás Lámpától 

(kattintson a képre a termékekért) 

 

A szecessziós stílus hajlított vonalai, egyedisége is beköltözhet otthonába, egy Patinás Lámpa jóvoltából. Fedezze fel ezt a különleges kollekciót! 

 

Szecessziós csillárjaink egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonának

 

Szecessziós függesztékeink igazi ékszerként dekorálhatják otthonát! 

 

Fedezze fel szecessziós álló lámpáinkat is! 

 

További szecessziós stílusú lámpáinkért kattintson ide!

 

A Patinás Lámpa gyáráról néhány szóban… hol születnek luxus lámpáink? 

2015 őszén nyitottuk meg új, több, mint 2000 m2-es üzemünket Magyarországon, Budapest külvárosában. 


Gyártó részlegünket termékeinkhez hasonlóan a kettősség jellemzi: a történelmi szaktudás, a hagyományos kézművesség és a modern szabványok találkozási helye ez a gyár. 
Büszkék vagyunk arra, hogy gyártóegységünkben nem csak a megrendelt luxus lámpák gyártása folyik, de itt születnek az új ötletek, az új lámpa design-ok is épp úgy, ahogy a prototípusokat is itt készítjük el. 


Ez az a hely, ahol az álom valósággá válik, ahol a tervek testet öltenek, ahol a nyersanyag ékszerré alakul – mely aztán az Ön otthonát díszítheti majd. 


A tradicionális eljárások mellett a modern gyártási folyamatokat is integráljuk az Ön lámpájának elkészítésekor, hogy az biztosan minden modern követelménynek, szabványnak megfeleljen. 


Mára több, mint 44 szakértő kéz áll vevőink szolgálatában a tökéletes termékkínálat megalkotásának érdekében. 

 

Hogyan készülnek a Patinás Lámpa luxus lámpa kollekciói?

 

 

Ajánlatkérését követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a rendelés részleteinek egyeztetése végett. Mivel a Patinás Lámpák minden esetben (kivéve: azonnal elvihető termékek) kézzel készülnek megrendelése után, ezért Önnek lehetősége van megválasztani a készülő lámpa színét (antik, matt vagy fényes réz, matt vagy fényes nikkel), és bizonyos lámpák esetében annak hosszát is, hogy luxus lámpája tökéletesen alkalmazkodjon otthonába. 

 

A rendelés felvételét követően kézműves kollégáink megkezdik a folyatot. Ha a lámpatest öntvényekből készül, ezeket öntödénkben gondosan kézzel készítjük el, majd folyékony sárgarézbl öntjük 1000 C fokot meghaladó hőmérsékleten. 

 

Az öntési folyamat után az érdes és szabálytalan felületet megkovácsoljuk, a csíkokat csiszoljuk, a felületeket polírozzuk. 

 

Ezt követően a terméket esztergályosaink megmunkálják, végül ipari ezüsttel hegesztik. A félkész termékek visszakerülnek a polírozó műhelybe, ahol megtisztítják azokat. A gyártás ezen szakaszán az Ön készülő luxus lámpája aranyként ragyog. 

 

A felület tisztítása után több vegyszeres kezelést alkalmazunk, hogy a lámpa részei antik vagy nikkel felületet kapjanak attól függően, hogy Ön melyiket választotta, majd egy végső polírozási folyamaton esnek át a lámpatest részei.


A különálló, már pompásan ragyogó elemek ekkor az összeszerelő műhelybe kerülnek, ahol elektromos csatlakozásokkal, porcelán aljzatokkal és kettős szigetelésű kábelekkel szerelik fel őket kiváló szakembereink. 

 

Az összeszerelést követően kollégáink alapos minőségi teszteknek vetik alá a lámpát (beleértve az áramütésállóságot is), hogy az Ön otthonába már biztosan tökéletesen érkezzen meg lámpája! 


Ezt követően a lámpatesteket gondosan becsomagoljuk, és készen áll a szállításra. 

 


A Patinás luxus lámpák gyártása során felhasznált nyersanyagok

Az elmúlt évek során hírnevünket a legjobb minőségű nyersanyagok és az egyedi design építette. Fő célunk minőségi előírásaink pontos betartása, a kizárólag kézzel készített gyártási folyamatok fenntartása, melyben a lámpatestek alapanyagául a sárgaréz szolgál.
 

Fémnyomás

Természetesen a gyártás ezen szakaszában is követjük elveinket, és hagyományos módszereket alkalmazva, kézzel végezzük a fémnyomást– amely megkülönbözteti termékeinket a nagynyomású gépekkel, ipari fémnyomással készült lámpáktól. Műhelyünkben a fémnyomás során az íveket és az ívelt vonalakat aprólékosan megtervezzük, amely vékonyabb és letisztultabb megjelenést kölcsönöz luxus lámpáinknak. 

 

Öntés

A luxus lámpák gyártása során a nyers formák egy 5 lépéses folyamatot követnek, mielőtt félkész termékké válnak. Ez az 5 precízen betartott gyártási lépés szilárd alapul szolgál ahhoz, hogy garantálni tudjuk a legmagasabb minőségű termékek születését. 

 

Villanyszerelés

Luxus lámpáink szabványos porcelán foglalattal (E12, E14, E26, E27) vannak szerelve. Az izzó könnyen és áramütés veszélye nélkül cserélhető. 

 

Lámpabúráink

Mint luxus lámpáink minden eleme, az általunk tervezett búrák is kézzel készülnek. Különsen ügyelünk a szép és kifogástalan cizellált minták alkalmazására, valamint különös figyelmet fordítunk a lámpabúrák minőségére, amelyek követelményei jóval meghaladják a piaci szabványokat. A cizelállt mintálnak tökéletesen precíznek kell lennie, a gravírozás után az üvegbúrák pedig fényesek, és kristálytiszták lesznek. 

 

Szállítás

Kérésére elkészült luxus lámpáját az általunk megbízott szállító céggel, biztonságos csomagolással ellátva házhoz szállítjuk.

 

Házhoz szállítást vállalunk:

- Az Európai Unió területén és az Egyesült Királyságok területén

- Amerikai Egyesült Államok területén

- Egyesült Arab Emírségek területén

 

 

Garancia

Biztos lehet benne, hogy jól dönt, amikor a Patinás Lámpát választja!

 

A felhasznált kiváló anyagoknak (tiszta réz, német porcelán foglalat, duplán szigetelt vezeték stb.), valamint a művészi, hibátlan gyártásnak köszönhetően, bátran merjük vállalni a 10 éves garanciát. Ezen az időn túl sem hagyjuk Önt magára.

 

Lámpáinkat az egyedi tervezésük és kézi gyártásuk miatt a későbbiek során is felismerjük, (így azt Önnek dokumentumokkal sem kell igazolnia) és készséggel javítjuk – ha egyáltalán szükséges. Lámpáink sérüléseit csak külső behatások okozhatják (pl: focilabda), műszaki meghibásodás nem történhet. Nemes anyagokat; sárgarezet, illetve ipari ezüstöt használunk a gyártás folyamán is, így lámpáink örök életre szóló értéket képviselnek.

 

Gy.I.K.

Amennyiben bármilyen kérdése/kérése van, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére azok megválaszolásában. Az alábbiakban összefoglaltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, talán már ezek segítségével is közelebb kerülhet a megfelelő megoldáshoz!

 

K: Milyen színben rendelhetőek a lámpák?
V: Fényes réz, matt réz, antik, fényes nikkel és matt nikkel színben. A nikkel színnek +10% felára van.
 
K: Hosszabbíthatóak-e a lámpák?
V: A helyiség belmagasságától függően a lámpa lánca vagy rúdja lehet rövidebb vagy hosszabb. Minden lámpa adatlapján a minimum hosszúság is megtalálható. A teljes hossz eldöntésénél vegye figyelembe a lakók magasságát, valamint azt, hogy asztal fölé kerül-e a lámpa. Egyéb esetben általában 220 cm-ig „eresztjük" le a lámpát. 
 
K: Egyedi lámpát is legyártanak?
V: Igen, amennyiben a  profilunkba illik. 
 
K: Lehet-e másfajta búrát választani, mint ami a termékfotón látható?
V: Igen, a búratartó méretétől (6, 8, 20, 25, 30 cm átmérőjű) függően a meglévő készleten belül bármelyiket.
 
K: Hogyan tudom pótolni, ha eltörött a búra?
V: A pótbúrák modelltől függően többnyire készleten levő termékek, amelyeket üzletünkben megvásárolhat. Kérjük, hogy mielőtt bejönne üzletünkbe érdeklődjön telefonon.
 
K: Fürdőszobában felszerelhetők a falikarok?
V: Igen, de kizárólag zárt búrás, nikkel vagy antik színű kivitelben, ott, ahol semmi esetre sem éri vízsugár a lámpát. Rendelés esetén kérjük előre jelezze, ha fürdőbe szánja a lámpát.
 
K: Lámpák csak magánfelhasználásra készülnek?
V: Igen, lámpáink, mint a legtöbb nem technikai lámpa normál életvitelszerű használatra van tervezve. Ettől eltérő esetben közületek részére is gyártunk, de erről, valamint a használatáról (technikai adatok, direktívák) minden esetben előre tájékoztatni kell cégünket. Nem rendeltetésszerű használatból adódó hibákért nem vállalunk felelősséget!
 
K: Milyen égőt tehetek a lámpákba?
V: Lámpáink E14 és E27 porcelán foglalattal vannak szerelve, így bármely hagyományos, led vagy energiatakarékos izzót használhat. Egyes lámpáinkat fényforrással szállítjuk, melyről az adott termék adatlapján tájékozódhat.
 
K: Vállalnak-e garanciát a lámpákra?
V: Igen, rendeltetésszerű használat esetén 10 évet vállalunk.
 
K: Hogyan tudok rendelni?
V: Személyesen üzletünkben vagy weboldalunkon az Ajánlatkérés fül alatt, és e-mailben. Cégünknél webshop nem üzemel.
 
K: Milyen adatokat kell megadnom rendelés esetén?
V: Szükségünk van a vevő nevére, címére, telefonszámára, valamint a lámpa pontos nevére, színére, darabszámra. Visszaigazolás előtt írásban adunk ajánlatot.
 
K: Milyen hosszú a szállítási határidő?
V: 5-6 hét, a rendelés mennyiségétől függően.
 
K: Hogyan lehet fizetni?
V: Személyesen készpénzzel vagy átutalással. Rendeléskor a teljes összeg 50%-át kérjük befizetni, a fennmaradó részt a lámpák elvitele illetve kiszállítása előtt rendezni szükséges.
 
K: Kiszállítják-e a kész lámpákat?
V: Kérésre, felár ellenében házhoz szállítjuk az általunk megbízott fuvarozó céggel; a biztonságos csomagolás és a szállítás költsége a vevőt terheli.
 
K: Felszerelik-e a lámpát a helyszínen?
V: Szerelést nem vállalunk, de szívesen ajánlunk szakembert.
 
K: Hogyan kell a réz lámpát tisztítani (karban tartani)?
V: Lámpáinkat tilos vegyszerrel tisztítani, csak portörlés szükséges. A lámpaburák leszerelés után enyhén mosószeres vízzel tisztíthatóak. Szereléskor mindenképpen használják a mellékelt pamutkesztyűt, ugyanis szereléskor az olajos, zsíros kéz ujjlenyomatot hagyhat a lámpán, amit nehéz eltüntetni.
 
K: A búra, amit Önöknél vásároltam hibás, apró buborék van benne. Reklamálni szeretnék, mit tehetek?
V: Ez ugyan nem egy gyakori kérdés, de fontos.
A nálunk vásárolt üvegbúrák szájjal fúvottak, emiatt apróbb buborékok keletkezhetnek bennük. Ez bizonyíték arra, hogy az üveg nem tömeggyártással, gépen készült silány préselt üveg. Ebből adódóan az emberi megmunkálásnak köszönhetően értéktartó és egyedi.
 
K: Régi lámpát örököltem, felújítással foglalkoznak?
V: Kapacitás hiányában felújítást nem vállalunk, e-mailben viszont szívesen adunk tanácsot, hogy kihez forduljon.
 
K: Régi lámpát örököltem. Átvennék?
V: Sem régi, sem egyéb lámpát nem veszünk. Javasoljuk interneten keresztül értékesíteni.
 
K: Mit tegyek, ha már nem tetszik a lámpa, amit vásároltam? Van csere lehetőség?
V: Mivel lámpáink minden esetben egyedileg személyre szabottan készülnek, ezért nem áll módunkban azokat kicserélni, vagy visszavásárolni. Javasoljuk, hogy ajándékozza el. Patinás lámpákkal mindig lehet örömet okozni.


 

 


 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció