1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Luxus lámpák: prémium kézzel készített sárgaréz lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából

Luxus lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából: fedezze fel termékeinket!

Luxus lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából: fedezze fel termékeinket!

Több, mint 35 éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy egy luxus lámpa nem csak világítótest lehet, de otthona ékszereként is szolgálhat. Fedezze fel a Patinás Lámpa luxus kollekcióit, amelyek prémium kivitelben dekorálják majd otthonát! 

Luxus lámpák a Patinás Lámpa kollekciójából: fedezze fel termékeinket!

Luxus lámpák kézzel készítve, prémium anyaghasználattal és értékálló kivitelben

A Patinás Lámpánál több mint 700 egyedi, kézzel készített lámpával várjuk – amelyeket a legapróbb részletekig terveztünk meg. Ezek a prémium minőségű lámpák éppen úgy készülnek magyarországi üzemünkben, akárcsak egy ékszer: kifinomult tradicionális technikával, értékálló alapanyagokból.

 

Hiszen egy luxus lámpa nem csak annak megjelenésétől válik igazán fényűzővé. A kollekció darabjainak elkészítésekor csakis a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk fel: luxus lámpáink sárgarézből készülnek, és még a legapróbb díszek forrasztásához sem használunk silány minőségű forrasztóanyagokat, csakis ipari ezüstöt – ami biztosítja, hogy az Ön luxus lámpája akár évtizedeken keresztül értéket képviseljen! 

 

Lámpáink tehát nem csak eszmei, de anyagi értékét is megőrzi akár generációkon át, amelyre 10 év garanciát is vállalunk – de természetesen kifinomult ízléssel rendelkező vásárlóinkat azon túl sem hagyjuk magukra. 

 

Luxus lámpák többféle stílusban, a ház minden pontjára

Prémium minőségű luxus lámpáink a Patinás Lámpa gyárában kezdetben a klasszikus stílust képviselték, azonban az évek során kibővítettük kínálatunkat. Ma már a modern piaci elvárásoknak megfelelően készítünk luxus lámpákat art deco, modern, szecessziós és klasszikus stílusban egyaránt. 

 

Annak érdekében, hogy az Ön otthonának eleganciája egységes képet mutathasson, a Patinás Lámpa luxus kollekciójában a ház minden pontjára talál megoldást: több, mint 50 kollekciónk különböző stílusban és kivitelben készült el, amelyek között csillárokat, mennyezeti lámpákat, állólámpákat, asztali lámpákat, képvilágítókat és függesztékeket egyaránt talál. 

 

Luxus lámpák választható színben és kivitelben

Luxus lámpáink minden esetben egyedileg, kézzel készülnek a megrendelő igényei alapján (kivételt képeznek ez alól „azonnal elvihető termékeink”). A megrendelés során Ön megadhatja, hogy kedvenc luxus lámpáját milyen színben (antiq, fényes és matt réz, fényes és matt nikkel) szeretné látni, illetve a legtöbb prémium lámpánk esetében a lámpaburát is kiválaszthatja, hogy az tökéletesen illeszkedjen otthona enteriőrjébe. 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció