Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 38 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 570 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Győr mennyezeti lámpa 20/4, exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Klasszikus stílusban

Győr mennyezeti lámpa 20/4

Győr mennyezeti lámpa 20/4

Klasszikus, de letisztult formavilágú kevésbé hivalkodó neobarokk mennyezeti lámpa gyöngy mintával. A Gyõr kollekció mennyezet lámpái arany vagy antik színben elõkelõ dísze folyosónak, fürdõszobának, elõszobáknak akár spottok helyett. Viszont nikkel színben extravagáns megjelenést kölcsönözhetünk a lámpa által a helyiségnek. A lámpa testrésze tökéletes kézi présszerszám által van kialakítva. Ez a lámpa felszerelhetõ 4 féle kézi csiszolású mattburával. 00% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos és ledes izzó is használható. Sokoldalúan használható dekoratív, kecses lámpa. A Gyõr mennyezeti lámpák 4 különbözõ méretben 1-2-3 foglalattal készülnek.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
20 cm
Szélesség
30 cm
Súly
0.9 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
1x75 W E27
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Győr
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Mennyezeti lámpák

Hírek

Kollekció