Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 40 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 600 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Zürich mennyezeti lámpa I., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Szecessziós stílusban

Zürich mennyezeti lámpa I.

Zürich mennyezeti lámpa I.

A különleges Zürich lámpák is a geometrikus szecessziós minták jellemzik, amelyek a harmincas évekbõl erednek. Ez a pazar, geometrikus formákkal díszített mennyezeti lámpa csodálatos dísze egy kisméretû szobának vagy dekadens hallnak. 290 db egyenként kézzel készített finom, átlátszó üvegcsüngõvel készült és a finoman öntött, majd vert oldaldísz motívum belsõ felületei aprólékosan kézzel ívesre vagy szögletesre reszeltek, ügyelve arra, hogy a szögletes ne egy elnagyolt forma legyen, és az íves is szabályos vonalvezetésû legyen. Az oldaldísz szögletes része egy kézzel csiszolt fazettás átlátszó üveget is foglal magában. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngõk felszínén, varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az öt darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos és ledes izzóval is használható. Mint minden csüngõs lámpát, ezt a darabot is pótcsüngõkkel szállítjuk.Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
35 cm
Szélesség
49x49 cm
Súly
4.5 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
5x75 W E27
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Zürich
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Mennyezeti lámpák

Hírek

Kollekció