1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Exkluzív mennyezeti lámpák, kézzel készített sárgaréz mennyezeti lámpák

Mennyezeti lámpák

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Mennyezeti lámpák

Fedezze fel exkluzív mennyezeti lámpa kollekciónkat, melyben kézzel készült, prémium minőségű sárgaréz lámpákkal várjuk. Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk! 

Mennyezeti lámpák exkluzív kivitelben, egyedileg, kézzel készítve a Patinás Lámpa kollekciójából

A mennyezeti lámpa nem csak esszenciális fényforrása otthonunknak, de enteriőrünk dísze, éke is lehet ha jól választjuk meg. Egy design-ba tökéletesen illeszkedő, prémium minőségű mennyezeti lámpa feldobja a helyiség hangulatát, patinás megjelenésével, a megrendelő igényeihez igazított mérettel, színnel és magassággal tökéletes kiegészítője bármely családi háznak, vagy középületnek! 

 

Exkluzív mennyezeti lámpák, egyedileg az Ön igényére szabva

A Patinás Lámpa kollekciójában, weboldalunkon több, mint 700 féle lámpadesign közül válogathat klasszikus, modern, art deco és szecessziós stílusban. A prémium minőségű sárgaréz lámpák azonban még ennél is több variációban érhetőek el annak érdekében, hogy mennyezeti lámpája biztosan a már kész, vagy készülő enteriőrbe illeszkedve, annak díszeként szolgálhasson. 

 

Patinás mennyezeti lámpák, 5 féle színben

Mennyezeti lámpáink – ahogy minden világítótestünk – 5 féle színben érhetőek el. Tisztelt Vásárlóink a lámpa elkészülte előtt választhatják ki, hogy antik, matt vagy fényes nikkel, matt vagy fényes réz színben szeretnék látni a tündöklő mennyezeti lámpát, amelyet mi a kérést figyelembe készítünk el, a legnagyobb precizitással, természetesen a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználva.

 

Patinás mennyezeti lámpák, választható burával

Az Ön exkluzív mennyezeti lámpája nem csak a weboldalon látható kivitelben, de akár másmilyen, általunk gyártott és forgalmazott burával is megtervezhető. Lámpaburák menüpontunk alatt tekintheti meg a variációkat, amelyekkel még inkább testre szabhatja a készülő mennyezeti lámpát. 

 

Patinás mennyezeti lámpák, a térbe illeszkedő mérettel

Lámpáink kiállása alkalmazkodik a belmagassághoz, így Ön biztosan száz százalékosan elégedett lesz az elkészülő prémium mennyezeti lámpával.

 

Így készül az Ön exkluzív mennyezeti lámpája… 

A weboldalon leadott ajánlatkérését követően kollégáink egy minden részletre kiterjedő árajánlatot küldenek Önnek, amelynek elfogadása megrendelésnek minősül. Az Ön által kiválasztott exkluzív mennyezeti lámpát ekkor kezdjük el megalkotni magyarországi gyárunkban.


A legmagasabb minőségű alapanyagokat kézzel dolgozzuk fel, ügyelve az Ön által kért egyedi részletekre, és mennyezeti lámpáját mintegy 6 héten át készítjük, amíg el nem nyeri végleges formáját. 

 

Exkluzív mennyezeti lámpák, többféle stílusban

Korábban, 100-120 évvel ezelőtt a klasszikus mennyezeti lámpák mély, öblös, kézzel csiszolt üvegekkel készültek. Cégünk 1981 óta elkötelezett híve a klasszikus stílusú mennyezeti lámpáknak, amelyeket mind a mai napig gyártjuk is. 


A korral is haladnunk kellett azonban: a LED technológiának köszönhetően lehetőségünk nyílt modern, kisebb kiállású mennyezeti lámpák gyártására is, így az elmúlt évek során a klasszikus stílusú mennyezeti lámpáink mellett már art deco és modern világítótesteket, és varázslatos, szecessziós stílusú mennyezeti lámpákat is forgalmazunk. 


A modern technológiának köszönhetően megalkottuk a leglaposabb, modernebb, mégis klasszikus formavilágú, mindössze 9 cm magas mennyezeti lámpáinkat is – melyek 2 és 3 fényforrással kaphatóak. Ide tartoznak méltán népszerű Győr mennyezeti lámpáink, és a letisztultabb vonalat képviselő Prága mennyezeti lámpáink. Ezek a világítótestek a fény tekintetében felülmúlnak minden elképzelést, hiszen akár 3x6 WATT teljesítményükkel beragyogják a helyiséget! 

 

Fedezze fel exkluzív mennyezeti lámpa kollekciónkat és a hozzájuk stílusban passzoló falikarokat, falilámpákat, csillárokat, állólámpákat és asztali lámpákat, és kérje személyre szabott ajánlatunkat!  
 

Hírek

Kollekció