1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Olasz kilincsek | Prémium sárgaréz olasz gyártmányú kilincsek

Olasz kilincsek

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Olasz kilincsek

A Patinás Lámpa által forgalmazott - a rézlámpáinkhoz, kiválóan passzoló - kilincsek olasz gyártmányok. A Pasini cég 1980 óta foglalkozik kültéri és beltéri kilincsek, ajtó- és ablakfogantyúk,  bútorgombok gyártásával.
Alapanyaguk ugyanúgy, mint a Patinás lámpák esetében sárgaréz. Típustól függően számos kivitelben készülnek: fényes réz, sötét antik, fényes króm, ezüstözött, aranyozott és grafit.
A kilincsek hátlapos vagy fogantyús verzióban, kulcslyukkal vagy anélkül is kaphatók. Hozzájuk passzoló ablakkilincseket, tolózárakat, ajtó- és bútorgombokat is tudunk ajánlani.

Certilogo által védett termékek.
 

Exkluzív, olasz luxus kilincsek a Patinás Lámpa kínálatából

A legapróbb részlet is számít. Fedezze fel a Pasini vállalat sárgarézből készült luxus kilincseit, és varázsolja az ajtókat is dekoratív elemmé otthonában! 

 

Kézzel készített sárgaréz lámpáink gondoskodnak otthona világosságáról és a helyiségek exkluzív megjelenéséről egyben, azonban szerettük volna portfóliónkat olyan termékekkel is bővíteni, amelyek ezt a stílust követve a lakberendezés más területén is segíthetik kedves vásárlóinkat. Ismerjék hát meg a Pasini olasz cég luxus kilincseit, és fedezzék fel a bennük rejlő lehetőségeket! 

 

Miért a Pasini cég luxus kilincsei? 

Amikor először találkoztunk a Pasini olasz, luxus kilincs kínálatával szinte üvöltött bennünk a felismerés: milyen jól mutatnának ezek sárgaréz lámpáinkkal kombinálva, egy elegáns otthonban! A stílus, a kimunkáltság, a minőség és a kilincsek design-ja is oly tökéletesen passzolt kézzel készített lámpáinkhoz, hogy rögtön tudtuk: szeretnénk ezeket a remekműveket saját vásárlóinknak is bemutatni, elérhetővé tenni a komplexitás jegyében. 

 

Fedezze fel a Pasini luxus kilincseit, tudjon meg többet az olasz cégről! 

Elhivatottak vagyunk a minőség tekintetében, és ez nem csak az általunk készített lámpákra, de az általunk forgalmazott egyéb termékekre is igaz. A Pasini cég 1980 óta ismert és elismert szereplője az olasz piacnak, ami a luxustermékeket illeti. Portfóliójukban olyan termékek találhatóak meg, mint a sárgarézből készült, minőségi kültéri- és beltéri kilincsek, ajtó- és ablakfogantyúk, bútorgombok. 

 

Luxus kilincsek, minőségi alapanyagokból

Csak úgy, mint saját készítésű lámpáink, a Pasini luxus kilincsei is sárgarézből készülnek – amely egy könnyen formálható, értékálló és gyönyörű alapanyaga ezeknek a termékeknek. Hisszük, hogy egy-egy jól megválasztott kiegészítő a mai fast trend világ ellenére is örök darabja lehet otthonának, így számunkra fontos, hogy az tartós és értékálló maradjon, akár évtizedeken át – ezt pedig a Pasini luxus kilincsei is prezentálják kedves vásárlóinknak! 

 

Pasini luxus kilincsek típusai, megjelenése

A Pasini olasz kilincsei változatos stílusban, változatos megjelenéssel szolgál, így biztosak vagyunk benne, hogy minden nagyszerű stílusérzékkel megáldott vásárlóink megtalálja kínálatukból a számára tökéletes darabot. A sárgaréz kilincsek modern, klasszikus és szecessziós stílusban is készülnek, és számos kivitelben készülnek: megtalálható köztük fényes réz, sötét antik, fényes króm felülettel ellátott kilincs, de ezüstözött, aranyozott és grafit típus is felfedezhető a kínálatban. 

 

Pasini luxus kilincsek Olaszországból, változatos kiegészítőkkel

Exkluzív termékeket forgalmazó cégként a Pasini kínálatában is számos lehetősége van vásárlóinknak, amennyiben megtetszett valamelyik termék. A luxus kilincsen hátlapos vagy fogantyús verzióban, kulcslyukkal vagy anélkül is kaphatóak igény szerint, sőt, amennyiben megrendelőink érdeklődnek további kiegészítőkről, hozzájuk passzoló ablakkincseket, tolózárakat, ajtó- és bútorgombokat is tudunk ajánlani.

Hírek

Kollekció