1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Referencia munkánk: az El Mirador Bar & Grill Patinás Lámpái

Referenciánk: az El Mirador Bar & Grill klasszikus stílusú lámpái

Referenciánk: az El Mirador Bar & Grill klasszikus stílusú lámpái

A kazahsztáni El Mirador Bar & Grill részletgazdag, klasszikus stílusú enteriőrjében is a Patinás Lámpa dekoratív prémium lámpái biztosítják a megfelelő fényforrást a vendégek számára. 

Referenciánk: az El Mirador Bar & Grill klasszikus stílusú lámpái

Az ultramodern és kifinomult stílussal rendelkező El Mirador Bar & Grill a kazahsztáni Almaty nyüzsgő városközpontjának egyik ékszere és legnépszerűbb bárja, étterme. A nemzetközi ételeket kínáló elegáns étterem enteriőrjének tervezését végző belsőépítészeti iroda kollégái a frankfurti Light+Building vásáron, 2010-ben fedezték fel a Patinás Lámpa exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpáinak varázsát, és vették fel velünk a kapcsolatot, amely során egy közös utazásba kezdtünk az étterem megtervezésével, a lámpák kiválasztásával kapcsolatban.  A végeredmény magáért beszél, az El Mirador Bar & Grill klasszikus pompájára sárgaréz lámpáink teszik fel a pontot! 

 

El Mirador Bar & Grill: részletgazdag elegancia 

Kazahsztán egyik legkeresettebb étterme nem csak az olykor ázsiai csavarral készülő nemzetközi ételkínálatáról, de pompás enteriőrjéről is híres. A részletekben igen gazdag, díszes belső tér a klasszikus stílus legfontosabb jegyeit viseli magán: a kifinomult anyaghasználat, a bársonyos, mély színek és elegáns anyagok tökéletes képet festenek az étterem belső terében. A fa meleg hangulata egyaránt találkozik itt a fémek elegáns, ipari stílusával és a bársonyos textíliák nyugalmat árasztó otthonosságával – azonban a tervezés során egy valami még hiányzott a tökéletes összképhez: a megfelelő lámpatestek. 

 

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy egy enteriőr esetében a lámpatestek nem csak a megfelelő fényforrásról gondoskodnak, de a helyiség ékeként is szerepelnek: fényes csillogásukkal vonzzák a tekinteteket, vezetik a szemet. 

 

Az El Mirador Bar & Grill Patinás Lámpái

Ezt pedig az El Mirador Bar & Grill által megbízott belsőépítészeti iroda vezetője, Nurlan Kamitov is figyelembe vette, amikor a lámpaválasztásra került a sor. A frankfurti vásáron ismerkedtünk meg, majd online kapcsolattartás keretein belül egyeztettünk a lámpák hosszáról, a burák lehetséges variációjáról. A szoros határidő miatt a munka feszített tempóban zajlott, a választott sárgaréz lámpákat pedig végül határidőn belül indítottuk útjának Kazahsztánba a megrendelő cég szervezésével – a lámpák mérete és a távolság miatt különleges fa dobozokban. 

 

Az El Mirador Bar & Grill épületében a mai napig megtalálhatóak Pécs 15 karos csillárjaink, Fortuna asztali lámpáink, és egyedi asztali lámpáink melyek a Pápa kollekció mintái alapján kerültek legyártásra. 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció