1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Referenciánk: La Mascotte Restaurant, Párizs, 2010

Referenciánk: La Mascotte Restaurant, Párizs, 2010

Referenciánk: La Mascotte Restaurant, Párizs, 2010

A Párizs neves sugárútján az Avenie du Président Wilson-on található La Mascotte Restaurant megbízásából 2010-ben több lámpát is készítettünk, amelyek az étterem ékeként emelik a hely hangulatát.  Ismerd meg projektünk részleteit, és a La Mascotte étterem lámpáit!

Referenciánk: La Mascotte Restaurant, Párizs, 2010

A La Mascotte Restaurant-ről néhány szóban…

Büszkék vagyunk rá, hogy lámpáink olyan impozáns épületekben is helyt állnak mint ez a jellegzetes francia étterem. 


Párizs varázslatos utcáin rengeteg vendéglátóipari egység között válogathat az ide látogató: az éttermek fantasztikus kínálata, az ikonikus párizsi hangulat lenyűgöző, és minden bizonnyal felejthetetlen emlékeket nyújt mind a turisták, mind az ott lakók számára. 


A La Mascotte étterem is ilyen: nem csak az étlapon szereplő különlegességek, de a modern/art deco stílusban berendezett belső tér és a hangulat is azt a célt szolgálja, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Az elegáns, kifinomult dekorációval ellátott étterem 2010-ben kapott új arculatot, melynek kialakításában mi is szerepet vállalhattunk köszönhetően art deco lámpa kollekcióinknak! 

 

Projektünk: a La Mascotte Restaurant 

2010 szeptemberében az egyik legjelentősebb francia belsőépítészeti kiállításán, a Maison&Objet-en vettünk részt lámpáinkkal. Az expo kifejezetten belsőépítészeknek, interior designereknek szól, azt a célt szolgálva hogy minél több, különleges őket érintő termékkel ismerkedjenek meg. Ezen az eseményen találkoztunk a La Mascotte Restaurant megbízott belsőépítészével, Gilles Guillot-tal, aki első látásra beleszeretett lámpakollekcióinkba. 


A szakember határozott elképzeléssel, az expo alapján már konkrét döntéssel keresett meg bennünket az étterem lámpáira vonatkozóan, amely feladatot örömmel fogadtuk. 
 

Az étterem Patinás lámpái

Az étterembe Montréal chandelier III. és Petitot wall light II/3 termékeink kerültek megrendelésre egy kis csavarral: a csillárokat ebben az esetben extra hosszú változatban volt szükséges elkészítenünk az épület belmagassága végett, a falikarok pedig egy dekoratív mintázatú bádogfalra kerültek, amelyhez technikai segítség szükségeltetett. 


A projekt során a megrendelt lámpákat 6 hét alatt gyártottuk le, majd fadobozban, közvetlenül az étterem címére postáztuk őket, ahol a mai napig ezek a lámpák biztosítják a fényforrást és a hangulatot! 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció