Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 40 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 600 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Solo B Spot lámpa I., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Klasszikus stílusban

Solo B Spot lámpa I.

Solo B Spot lámpa I.

Az I-es spot rusztikus formavilágából adódóan tökéletesen illeszkedik klasszikus környezethez, a lámpa testrésze aprólékosan megmunkált öntött réz. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
15 cm
Szélesség
15 cm
Súly
0.9 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
1x35 W GU10
Mélység vagy Kiállás
7 cm
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Kategória
Címkék
-
Kollekció
Solo B
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Spot lámpák

Hírek

Kollekció