1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Szecessziós függesztékek, szecessziós stílusú függesztékek

Szecessziós függesztékek

Termék kategóriák

Újdonságaink
Azonnal elvihető termékek
Kollekciók
Mennyezeti lámpák és csillárok
Fali lámpák
Asztali- és állólámpák
Lámpabúrák
Olasz kilincsek
Cseh kristálylámpák

Kollekció

Szecessziós függesztékek

Exkluzív, prémium minőségű kézzel készült, sárgaréz szecessziós függesztékek a Patinás Lámpa kínálatából.

Szecessziós függeszték lámpák, függesztékek a Patinás Lámpától 

Egyedi, kézzel készített prémium minőségű szecessziós  függesztékek sárgarézből, értékálló kivitelben. Dekorálja otthonát luxus termékeinkkel! 

 

Mitől olyan különlegesek a Patinás szecessziós függeszték lámpák?

Egyedi, prémium minőségű lámpáink rendelése során Ön biztos lehet abban, hogy jó döntést hoz, hiszen több, mint 700 terméket tartalmazó kínálatunk minden egyes daraját úgy készítjük el, akár egy ékszert! A legnagyobb precizitással és odafigyeléssel, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával. 

 

Luxus szecessziós függeszték lámpák prémium anyaghasználattal

Szecessziós függeszték lámpáink – hasonlóan más exkluzív termékünkhöz – a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, sárgarézből készülnek. A sárgaréz jól formálható, időtálló és értékes alapanyag, amely varázslatos végeredményt biztosít lámpájának! 


A lámpatestek elemeinek forrasztásához csak és kizárólag ipari ezüstöt használunk, az általunk forgalmazott szecessziós függeszték lámpák búrái pedig magas minőségű, fújt üvegbúrák. 

 

Szecessziós függeszték lámpák kézzel készítve, hagyományos eljárások alapján

Hisszük, hogy a hagyományos lámpakészítési eljárásoknak köszönhetően maradandó értéket teremthetünk. Ennek megfelelően szecessziós függeszték lámpáinkat is kézzel készítjük: mintegy 44 kollégánk szakértő keze munkája alapján, a legnagyobb precizitással munkáljuk meg az Ön lámpáját, hogy az biztosan tökéletes legyen. 

 

Szecessziós függeszték lámpák 10 év garanciával

A minőségre fogadni is mernénk! Biztosak vagyunk benne, hogy Ön tökéletesen elégedett lesz a nálunk vásárolt szecessziós függeszték lámpával, ezért bátran vállalunk rá 10 év garanciát. 

 

Szecessziós függeszték lámpák egyedi kérések alapján

Mivel gyárunkban minden esetben a megrendelését követően kezdjük el az Ön szecessziós függeszték lámpájának gyártását, ezért egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni. 


Annak érdekében, hogy a kiválasztott lámpa tökéletesen illeszkedjen otthonába, Ön megválaszthatja annak színét: matt és fényes nikkel, matt és fényes réz, vagy antik felülettel vonhatjuk be. 


Szecessziós függesztékeink esetében lehetősége van továbbá a lámpa lánca, vagy rúdja hosszának meghatározására: a lámpák adatlapján megtalálja azok minimum hosszúságát, amellyel már könnyen kalkulálhat. 

 

Szecessziós függeszték lámpák házhozszállítása, csomagolása

Az elkészült függesztékeket igény esetén házhozszállítjuk az Európai Unió, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és az Egyesült Arab Emírségek területére. A szállítás során minden esetben gondoskodunk róla, hogy az Ön luxus függesztéke megfelelő csomagolásban, épségben érkezzen meg a kiválasztott futárszolgálat munkatársai által! 

Hírek

Kollekció