Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Basel

6 karos csillár

Bezár < Vissza

Basel 6 karos csillár

Magasság: 75 cm Szélesség: 75 cm Súly: 3 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 7x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

A lámpa kizárólag a 6/FS/15-ös búrával kapható.

Termék leírás

A picurka Basel kollekcióban a legletisztultabb Art Deco ölt testet. Itt keresetlen rézfelületetek, vastag karok és dísztelen, savazott üvegburák találkoznak egymásra olyan harmóniát alkotva, amely átlagos nagyságú terekben érvényesül a legjobban. A hatkaros Basel csillár minden átlagos nagyságú nappaliban, ebédlőben mutat jól, bármilyen stílusú bútor társaságában. Nikkelezve extravagáns dísze egy ultramodern rendelőnek vagy irodának. A lámpa 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, több féle kivitelben.A 7 darab porcelán E27-es foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Basel kollekció
Ebben a kicsi kollekcióban a legletisztultabb Art Deco ölt testet. Itt keresetlen rézfelületetek, kecses lámpatestek és visszafogott üvegburák találkoznak egymásra olyan harmóniát alkotva, amely bárhol megállja a helyét, de a mérete végett nem túl nagy terekben mutat a legjobban. A hatkaros csillárhoz passzoló falikar és függeszték jár, ami különösen kecses dísze lehet egy bájos ebédlősaroknak.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája