Basel

függeszték

< Vissza a terméklistára

Basel függeszték

Magasság: 120 cm Minimum magasság: 70 cm Szélesség: 22 cm Súly: 1.5 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 1x75 W E27 UL approved components.
Alapanyaga : sárgaréz

Termékcsalád leírás

Basel kollekció
Ebben a kicsi kollekcióban a legletisztultabb Art Deco ölt testet. Itt keresetlen rézfelületetek, kecses lámpatestek és visszafogott üvegburák találkoznak egymásra olyan harmóniát alkotva, amely bárhol megállja a helyét, de a mérete végett nem túl nagy terekben mutat a legjobban. A hatkaros csillárhoz passzoló falikar és függeszték jár, ami különösen kecses dísze lehet egy bájos ebédlősaroknak.

Termék leírás

A picurka Basel kollekcióban a legletisztultabb Art Deco ölt testet. Itt keresetlen rézfelületetek, vastag karok és dísztelen, savazott üvegburák találkoznak egymásra olyan harmóniát alkotva, amely átlagos nagyságú terekben érvényesül a legjobban. A Basel függeszték minden kis helyiség visszafogott dísze, bármilyen stílusú bútor társaságában. Karcsú, hosszúkás termetét kihasználva minden szűk fülkét stílusossá varázsolhatunk. A lámpa 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, több féle kivitelben. Az 1 darab porcelán E27-es foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

< Vissza a terméklistára

Kiválasztott termékek listája