Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 312 6232 | patinas3@patinas.hu

Berlin

mennyezeti lámpa III.

Bezár < Vissza

Berlin mennyezeti lámpa III.

Magasság: 117 cm Minimum magasság: 107 cm Szélesség: 40x40 cm Súly: 7.8 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 5x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Termék leírás

Seherezádé mesél a kalifának perzsaszőnyegen, a mennyezeten meg a Berlin mennyezeti lámpák lógnak; mi így képzeljük az Ezeregy éjszaka kerettörténetét. Ez a varázslatos lámpa a kései szecessziós és kibontakozó Art Deco stílusjegyek orientalista szerelemgyereke. Nagyságából kifolyólag magas belmagasságú étkezőbe, szállodai folyósóba ajánljuk. Üvegbetéttel vagy nélküle, ami lehet színes savazott vagy áttetsző jégkristály mintájú, vagy éppen nikkelezve, az aprólékosan díszített, nehéz öntény dísszel ellátott mennyezeti lámpa minden orientalizmus rajongót elkápráztat. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngők felszínén, varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben, összesen 280 egyenként kézzel készített finom, átlátszó csüngővel. Az öt darab E27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Mint minden csüngős lámpát, ezt a darabot is pótcsüngőkkel szállítjuk. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Berlin kollekció
Sahriár király puha bársonypamlagon hever, szépséges Seherezádé felesége csak mesél és mesél perzsaszőnyegen ülve, a falakon meg Berlin lámpák lógnak; mi valahogy így képzeljük el az Ezeregy éjszaka kerettörténetet. Finom orientális romantika lelhető meg a kollekció első csillárjaiban és függesztékjeiben, az V-ös számút egy sejk is megirigyelhetné.  A visszafogottabb formák rajongóinak a kollekció minimalista geometrikus variációit ajánljuk.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája