Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Budapest

12 karos csillár

Bezár < Vissza

Budapest 12 karos csillár

Magasság: 140 cm Minimum magasság: 140 cm Szélesség: 90 cm Súly: 34 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 12x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

A klasszikus vonalvezetésű, de letisztult formavilágú, kecses Budapest 12 karos csillár tekintélyes mérete nagyobb tereket kíván, 3,5 méteres belmagasságtól arany vagy antik színben előkelő dísze, nappalinak, közösségi tereknek. Viszont nikkel színben extravagáns megjelenést kölcsönözhetünk a lámpa által a helyiségnek. A díszek és a karok aprólékosan újracizelláltak, ügyelve a részletgazdagságra eredetijük az 1800-as évek végéről származik. Ez a lámpa egyedileg, kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben, a tartó szerkezete a súlya miatt acélból készül. Igény szerint hosszabbítható, nagyobbítható és más burával is rendelhető, mint, ami a termékfotón látható. Ez a lámpa felszerelhető, kúp-illetve gömb alakú savazott burával, 4 féle kézi csiszolással, melyek Murano-i technológiával készülnek. Foglalatai porcelánbetétesek, így hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Budapest kollekció
A kollekció kisebb csillárjai három, illetve ötkarúak, a burái gazdagon díszített kúpok vagy gömbök. 
Az óriási, 24 karú csillárra nincs is jobb szó, mint impozáns. Kettő nagy teste is van, az alsó egy apró és játékos pineaalakú dísszel végződik. Fenséges mérete templom, reprezentatív csarnok megvilágítására predesztinálja. Ha nincsen temploma, „csak” lakása, tegye fenségessé a csillár kisebb változatával, ami „csak„ 12 karos.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája