Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Fortuna

3 karos csillár I.

Bezár < Vissza

Fortuna 3 karos csillár I.

Magasság: 65 cm Minimum magasság: 65 cm Szélesség: 65 cm Súly: 6 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 4x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Klasszikus neobarokk lámpáink közül talán a Fortuna lámpacsaládunk a legismertebb. Magyarországon az 1800-as évek végén a díszes, romantikus sellő motívum, mely a kézzel csiszolt üveget tartja elterjedt volt. Klasszikus, romantikus sellő motívumú neobarokk 3 karos csillár. A test és a karok aprólékosan újracizelláltak, ügyelve a részletgazdagságra eredetijük az 1800-as évek végéről származik. A Fortuna kollekció lámpái arany vagy antik színben előkelő dísze, hálószobának, előszobának vagy étkezőnek. Viszont nikkel színben extravagáns megjelenést kölcsönözhetünk a lámpa által a helyiségnek. Kisebb belmagasságú terekbe kiváló választás. A csillár teste és karjai aprólékosan finoman megmunkáltak. A Fortuna csillárok mindegyike hozzáillő társat is kapott egy falikar formájában, amik egy - vagy kétkarúak. Ez a lámpa felszerelhető, kúp-illetve gömb alakú savazott burával, 4 féle kézi csiszolással, melyek Murano-i technológiával készülnek. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A lámpa igény szerint hosszabbítható. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható. 8-12 nm alapterületű helyiséghez javasoljuk belmagasságtól függően. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Fortuna kollekció
Ez a kollekció a romantika jegyében született: mindegyik csillárja, falikarja és az asztali lámpája egy sellő figurájával díszített. A kicsiny, finoman megmunkált sellők a kezükben „tartják” a burákat. A kollekció leglenyűgözőbb tagja a csillár nem kevesebb, mint 24 karral és kettő lámpatesttel. Ezek az extravagáns lámpák bizonyára nem mindenkinek valók, de egy fantáziadús otthont csodásan díszítenek.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája