Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Luzern

5 karos csillár

Bezár < Vissza

Luzern 5 karos csillár

Magasság: 70 cm Minimum magasság: 65 cm Szélesség: 62 cm Súly: 5.2 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 5x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Az impozáns, átlagos méretű, öt karral rendelkező csillár a letisztult bécsi szecessziós szögletesség jegyében született. Finoman megmunkált, visszafogott öntött díszei révén több stílussal is harmonizál az átlagos belmagasságú helyiségekbe passzoló komoly csillár. Visszafogottan elegáns fényforrása lehet egy polgári kávézónak vagy könyvtárszobának. Savazott, cilinder formájú csiszolt búrával néz ki legszebben, de más, muranói technológiával csiszolt búrával is készítjük. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az öt darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően.

Termékcsalád leírás

Luzern kollekció
A húszkaros, hivalkodó Luzern csillár a geometrikus díszítésével a legmodernebb, impozáns terekben is pompásan mutat. A három, illetve ötkaros csillárok is szinte akárhol megállják a helyüket kortalan keresetlenségükből kifolyólag.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája