Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Napoleon

Napóleon 6 karos csillár

Bezár < Vissza

Napóleon 6 karos csillár

Magasság: 95 cm Minimum magasság: 95 cm Szélesség: 75 cm Súly: 18 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 6x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Ez a klasszikus, dúsan díszített empire és francia barokk stílusjegyekkel bővelkedő csillár a Napoleon 12 karos csillár kistestvére, mely kisebb terekben is lenyűgöző látványt nyújt. A díszek és a karok ízlésesen és aprólékosan újracizelláltak, ügyelve a részletgazdagságra eredetijük az 1800-as évek végéről származik. Kisebb és közepes belmagasságú terekbe kiváló választás. Napoleon kollekció lámpái arany vagy antik színben előkelő dísze, nappalinak, nagyobb közösségi tereknek. Ez a lámpa felszerelhető, csiszolatlan és kézzel csiszolt üvegekkel, melyek Murano-i technológiával készülnek. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A lámpa igény szerint hosszabbítható. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható. 15-22 nm alapterületű helyiséghez javasoljuk belmagasságtól függően. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája