Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Napoleon

Napóleon falikar II.

Bezár < Vissza

Napóleon falikar II.

Magasság: 34 cm Szélesség: 28 cm Mélység: 22 cm Súly: 4.6 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 2x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Empire stílusban készült nagyméretű 2 karú falikar. Falikaroktól nem megszokott súllyal büszkélkedő különleges darab. A kar és a kialakítás egyezik a Napoleon csillárokéval. A karok és a hátlap ízlésesen és aprólékosan újracizelláltak, ügyelve a részletgazdagságra, eredetijük az 1800-as évek végéről származik. Napoleon kollekció lámpái arany vagy antik színben előkelő dísze, hálószobának, közlekedőnek, dolgozónak, vagy akár konyhának is. Viszont nikkel színben extravagáns megjelenést kölcsönözhetünk a lámpa által a helyiségnek. Ez a lámpa felszerelhető, csiszolatlan és 4 féle kézzel csiszolt üveggel, melyek Murano-i technológiával készülnek. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája