Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

New York

10 karos csillár

Bezár < Vissza

New York 10 karos csillár

Magasság: 80 cm Szélesség: 80 cm Súly: 10 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 10x75W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Szigor és pompa: nincs is jobb szó erre az átlagos méretű, de grandiózus csillárra, ami méltó dísze lehet a legpazarabb New York-i Art Deco épület csarnokának. A 10 karos csillár visszafogott díszítésű réz és gömb- és cilinder alakú búrák lenyűgöző találkozása. Az áramvonalas karjait hosszanti csíkos minta díszíti. Méreténél fogva a csillár átlagos terekben érvényesül legjobban, legyen az egy szalon, elegáns étterem vagy reprezentatív iroda. A lámpa 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, több féle kivitelben. A 10 darab porcelán E27-es foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

New York kollekció
Szemben a szecesszió szerves, természet által ihlette forma-és díszítésvilággal az Art Deco csupa áramvonal, szigorú geometria és szimmetria. Ez látható ebben a kollekcióban is, ami egyszerre pazar és minimál stílusú. A 25 karos csillár díszítetlen réz és cilinder alakú burák lenyűgöző találkozása, ami 10 és 8 karos változatban is megrendelhető.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája