Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Pannon

28 karos csillár

Bezár < Vissza

Pannon 28 karos csillár

Magasság: 170 cm Minimum magasság: 170 cm Szélesség: 140 cm Súly: 48 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 28x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

3D kép lekérhető.

Termék leírás

A Pannon lámpák a légies, de grandiózus formák kedvelőinek készültek. A 28 karos óriáscsillár könnyed ellenpólusként világíthat egy ódon, komoly könyvtárban, de ugyanolyan könnyedséget adhat egy templomnak vagy étteremnek. Szecessziós formavilágú, gyönyörűen megmunkált romantikus inda mintákkal ékesített 28 karú csillár. Nagy belmagasságú terekbe kiváló választás. A karon lévő díszek öntöttek, aprólékosan megmunkáltak, melynek eredetije az 1900-as évek elejéről származik. Ez a lámpa felszerelhető, kúp-illetve gömb alakú homok fúvott burával, 4 féle kézi csiszolással, melyek muranói technológiával készülnek. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A lámpa igény szerint hosszabbítható. 28 db E 27-es porcelán foglalattal szerelve akár 2800 watt fényerőt biztosíthat, hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható hozzá. 60-80 nm-es helyiségekbe ajánljuk! Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Pannon kollekció
A Pannon lámpák a légies, de grandiózus formák kedvelőinek készültek. 
A 28 karos óriáscsillár könnyed ellenpólusként világíthat egy ódon, komoly könyvtárban, de ugyanolyan könnyedséget adhat egy templomnak. Mind a nagy, mind a 15 karos kisöcs kúpalakú, illetve tojásdad, csiszolt levélmintával díszített burákat kapott, akárcsak a kis csillárok és a bájos függeszték és a falikarok, kiegészülve a mennyezeti lámpával.  

< Vissza

Kiválasztott termékek listája