Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Pannon

3 karos csillár

Bezár < Vissza

Pannon 3 karos csillár

Magasság: 70 cm Minimum magasság: 70 cm Szélesség: 60 cm Súly: 3.5 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 3x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

3D kép lekérhető.

Termék leírás

A Pannon lámpák a légies formák kedvelőinek készültek. A 3 karos csillár kitűnő választás egy étterem, egy szálloda vagy magánház részére is. Szecessziós formavilágú, gyönyörűen megmunkált romantikus inda mintákkal és csiszolt Bohémia kristályokkal ékesített ez a 3 karú csillár. Átlagos belmagasságú terekbe kiváló választás. A karon lévő díszek öntöttek, aprólékosan megmunkáltak, melynek eredetije az 1900-as évek elejéről származik. Ez a lámpa felszerelhető kúp-illetve gömb alakú homokfúvott burával, 4 féle kézi csiszolással, melyek muranói technológiával készülnek. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A lámpa igény szerint hosszabbítható. 3 db E27-es porcelán foglalattal feszerelve akár 300 watt fényerőt biztosít, hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható hozzá. 12-16 nm-es helyiségekbe ajánljuk! Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Pannon kollekció
A Pannon lámpák a légies, de grandiózus formák kedvelőinek készültek. 
A 28 karos óriáscsillár könnyed ellenpólusként világíthat egy ódon, komoly könyvtárban, de ugyanolyan könnyedséget adhat egy templomnak. Mind a nagy, mind a 15 karos kisöcs kúpalakú, illetve tojásdad, csiszolt levélmintával díszített burákat kapott, akárcsak a kis csillárok és a bájos függeszték és a falikarok, kiegészülve a mennyezeti lámpával.  

< Vissza

Kiválasztott termékek listája