Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Pécs

15 karos csillár

Bezár < Vissza

Pécs 15 karos csillár

Magasság: 180 cm Minimum magasság: 140 cm Szélesség: 100 cm Súly: 45 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 17x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Klasszikus formavilágú, gyönyörűen megmunkált romantikus rózsamintával ékesített monumentális 15 karú csillár. A lámpa tekintélyes mérete nagyobb tereket kíván, akár egy nagy belmagasságú nappalit, éttermet vagy fogadótermet. Nagyméretű terek, templomok, műemlék épületek világítására is kiválóan alkalmas, 17 égővel, lánccal több méterre is hosszabbítható. A Pécs kollekció lámpái arany vagy antik színben előkelő dísze, nagyméretű nappalinak, étkezőnek vagy előcsarnoknak, bálteremnek. A csillár teste és karjai aprólékosan finoman megmunkáltak. A kar öntött, melynek eredetije az 1800-as évek közepéről származik, a test kézzel fémnyomott. Ez a lámpa felszerelhető, kúp-illetve gömb alakú savazott burával, 4 féle kézi csiszolással, melyek Murano-i technológiával készülnek, de a puha fények rajongóinak selyemernyővel is készítjük. A karok állhatnak lefelé és felfelé is! A Pécs csillárok mindegyike hozzáillő társat is kapott egy falikar formájában, amik egy - vagy kétkarúak. 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben, a tartó szerkezete a súlya miatt acélból készül. A lámpa igény szerint hosszabbítható. Porcelán foglalattal szerelt, hagyományos, energiatakarékos és ledes izzó is használható. 30 nm feletti helyiségekbe ajánljuk! Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni, ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Pécs kollekció
Ez a kollekció a legnemesebb klasszikus formavilágot mutatja be. 
A három, illetve tizenöt karú csillárok mindegyike gömb-és kúpalakú homokfúvott burával ellátottak, vagy akár selyemernyővel. A lámpatest alján levő bura nagyobb méretű, üvege finom csiszolt mintával díszített, éppúgy, mint a hozzájuk passzoló falikarok. A csillárok, falikarok, függesztékek és mennyezeti lámpák réztesteit gyönyörűen megmunkált romantikus rózsaminta ékesíti. A kollekcióhoz három, egymástól teljesen különböző asztali lámpa tartozik: míg az Asztali lámpa I. tekintélyes darab, addig a hármas számú lámpa inkább játékos jellegű. A kollekció minden darabja kitűnően illik klasszikus stílusjegyű enteriőrhöz.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája