Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Prague

Prága 3 karos csillár I.

Bezár < Vissza

Prága 3 karos csillár I.

Magasság: 70 cm Minimum magasság: 65 cm Szélesség: 75 cm Súly: 2.2 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 3x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

A szigorú és sima vonalvezetésű háromkarú csillár maga az időtlen elegancia. Büszkék vagyunk arra, hogy a karokon lévő keskeny öntvényeket ennyire mívesen el tudták készíteni a dolgozóink, mivel (szak)embert próbáló feladat volt. Minden egyes öntvény a lehető legfinomabban kézzel csiszolt. A kerekded búrák megtörik a csillár szögletességét. Ez a kortalan, átlagos méretű lámpa minden stílushoz idomul, a klasszikustól az avantgárdig, nincs olyan enteriőr, ahol nem mutatna jól. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A három darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Prague kollekció
Prague kollekciónk számos lámpáit a geometriai szigor ihlette, így lesznek a letisztult ékei a legmodernebb, legavantgárdabb tereknek. Kicsiny és óriási lámpák egyaránt meglelhetők ebben a kollekcióban: ily módon a legszerényebb méretű lakótér minimáldizájn rajongója is magáévá tudhat egy-egy csillárt, függesztéket vagy falikart. A falikarok olyannyira letisztult formájúak, hogy nincs olyan tér, ahol nem mutatnak jól.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája