Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Snooker

10 karos csillár

Bezár < Vissza

Snooker 10 karos csillár

Magasság: 95 cm Minimum magasság: 95 cm Szélesség: 168 cm Súly: 30 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 15x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

A lámpa kizárólag a 6/FO/24-es búrával kapható.

Termék leírás

A letisztult, egyenes, de mégis kecses vonalak jellemzik a Snooker kollekció minden tagját. A bécsi Art Deco stílusú monumentális, 10 karral rendelkező csillár tekintélyt parancsoló ügyvédi iroda kedvelt dísze a mérleg formája miatt. Ernyő formájú búrával néz ki a legjobban. A motívumok belső felületei aprólékosan valójában szögletesre reszeltek. A közel 170 centiméteres átmérőjű csillár akár 1400 W fényerővel világíthat meg egy letisztult, grandiózus enteriőrt. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A 10 darab E27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Snooker kollekció
A klasszikus, hagyományos billiárd lámpák bő száz éve jelentek meg Angliában, még gázzal működve, de még mindig ők az etalonok a zöld posztós asztalok felett. Extravagáns kollekciónk  tízkaros csillárja elegáns billiárdklubok asztalait világítja meg tökéletesen,  avagy egy masszív, nagy étkezőasztalt.  Kisméretű klubszobába bátran ajánljuk a két-illetve háromkarú csillárt. A három asztali lámpa konzervatív, férfias irodának kölcsönözhet még több eleganciát és egy kis könnyedséget.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája