Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Triest

3 karos csillár

Bezár < Vissza

Triest 3 karos csillár

Magasság: 70 cm Minimum magasság: 60 cm Szélesség: 62 cm Súly: 3.3 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 3x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Ez a meseszép kisméretű csillár pazar dísze hasonlóan mesés, kisebb, átlagos belmagasságú helyiségeknek. Finom szecessziós koszorúlevél mintával láttuk el a 140 egyenként kézzel készített finom, átlátszó üvegcsüngővel felszerelt cizellált tüneményt. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngők felszínén, varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. Kívánságra muranói technológiával készült búrákkal is kapható a csillár. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A három darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Mint minden csüngős lámpát, ezt a darabot is pótcsüngőkkel szállítjuk. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Trieszt kollekció

Ez a lenyűgöző kollekció remekül illene egy mesefilm díszleteihez. Mindegyik lámpa gazdagon díszített, némelyiket ráadásként színes üvegekkel láttuk el. Az üvegcsüngők a lámpatesteken is lógnak, így még több sejtelmes fényvarázst teremhetünk az enteriőrben. Az impozáns 15 karos csillár legjobban egy kastély báltermében képzelhető el...

< Vissza

Kiválasztott termékek listája