Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Triest

falikar V.

Bezár < Vissza

Triest falikar V.

Magasság: 44 cm Szélesség: 11 cm Mélység: 31 cm Súly: 1.3 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 1x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Ez a meseszép, kecses falikar pazar dísze hasonlóan mesés, nagyobb helyiségeknek. Finom levélkoszorú levélmintával és 50 egyenként kézzel készített finom, átlátszó üvegcsüngővel láttuk el a cizellált öntésekkel készült egykaros tüneményt. Méltó társa mindegyik Triest csillárnak. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngők felszínén, varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A egy darab E27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Mint minden csüngős lámpát, ezt a darabot is pótcsüngőkkel szállítjuk. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Trieszt kollekció

Ez a lenyűgöző kollekció remekül illene egy mesefilm díszleteihez. Mindegyik lámpa gazdagon díszített, némelyiket ráadásként színes üvegekkel láttuk el. Az üvegcsüngők a lámpatesteken is lógnak, így még több sejtelmes fényvarázst teremhetünk az enteriőrben. Az impozáns 15 karos csillár legjobban egy kastély báltermében képzelhető el...

< Vissza

Kiválasztott termékek listája