Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Venice

3 karos csillár

Bezár < Vissza

Venice 3 karos csillár

Magasság: 86 cm Minimum magasság: 56 cm Szélesség: 84 cm Súly: 3.8 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 3x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

A három karos Venice csillár I, az ötkaros csillár kistestvére sem hazudtolja meg magát: maga a fenséges fényűzés, de átlagos méretben. A bécsi szecesszió jegyében alkotott pazar csilláron egy-egy parányi Ámor látható egy virágkoszorúval, kecses díszek között. A csillár 120 db egyenként kézzel készített finom, átlátszó üvegcsüngővel díszített, mintegy sűrű üvegfüggönyt alkotva. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngők felszínén, varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. Méreténél fogva a Venice csillár átlagos belmagasságú terekbe illik, akár egy átlagos méretű nappaliba, vagy extravagáns butikba. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A 3 db E27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Mint minden csüngős lámpát, ezt a darabot is pótcsüngőkkel szállítjuk. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Venice kollekció
A hatalmas, 20 karos Venice csillár maga a fenséges fényűzés. 
Előzetesen csak ötkaros formában létezett, de úgy érezetük, hogy nagy terekkel kell megajándékozni, ezért újraalkottuk. A kollekció minden csillárán egy parányi Ámor látható, míg a falikarok és a függeszték visszafogottabbak. Extravagáns étterembe vagy prémium kategóriás ruhaüzletbe tökéletesen passzolnak ezek a lámpák.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája