Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Verona

3 karos csillár

Bezár < Vissza

Verona 3 karos csillár

Magasság: 68 cm Minimum magasság: 54 cm Szélesség: 82 cm Súly: 2.5 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 3x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

A cifra, háromkarú, átlagos nagyságú terekbe passzoló csillár mívesen megmunkált, igazán szecessziós darab. A finoman megmunkált levelein tökéletesen kivehető az erezet, ami a rézvirágokkal és kehely alakú, muranói technológiával csiszolt búrákkal harmonikus, játékos összhatást teremt. Hasonlóan játékos, vidám környezetet kíván: pompásan mutat egy romantikus, virágos tapétás, tágas hálószobában. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. A három darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

A lámpák bukolikus, mívesen megmunkált levelein tökéletesen kivehető az erezet és idilli hangulatot áraszt a harangvirág alakú búrákkal. Nagyszerűen illik minden kisebb helyiségbe.

< Vissza

Kiválasztott termékek listája