Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Zürich

asztali lámpa

Bezár < Vissza

Zürich asztali lámpa

Magasság: 52 cm Szélesség: 30 cm Súly: 3.5 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 1x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Letisztult, szigorú vonalak jellemzik a Zürich asztali lámpát. A bécsi szecesszió ihlette, nagyméretű asztali lámpa nagy, darabos íróasztalt kíván. Remekül passzol a többi Zürich lámpához, mert ugyanolyan motívummal díszített. Méretéhez képest nem nehéz, csak 3,5 kilós, stabil lámpa. Savazott vagy muranói készült üvegbúrával készítjük, ami egy réz csúcsdíszben végződik. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az egy darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Zurich kollekció
A Zurich csüngőcsodáit a romantikus és orientális belterek szerelmeseinek ajánljuk. 
Kis méretüknek köszönhetően a csillárok átlagos méretű szobákban is jól mutatnak, de pazarul kiegészíthetnek egy kis teázót vagy étkezdét. 

< Vissza

Kiválasztott termékek listája