Patinás Lámpa Kft. - 1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 20 316 3370 | patinas3@patinas.hu

Zürich

függeszték

Bezár < Vissza

Zürich függeszték

Magasság: 80 cm Minimum magasság: 70 cm Szélesség: 25 cm Súly: 3.1 kg Szín: Antik, Fényes réz, Matt réz, Fényes nikkel, Matt nikkel Teljesítmény maximum : 1x75 W E27
Alapanyaga : sárgaréz


Árajánlat kéréshez az Árajánlat kérés gombra kattintson.

Gyártó üzemünk Pest megyében, Felsőpakonyon található. Szakembereink 6 hét alatt gyártják le Önnek a megrendelt lámpát. Igény esetén a gyártásban lévő termékről fotót is tudunk küldeni.

Gondoskodunk a környezettudatos és törésbiztos csomagolásról.
Nagyobb lámpák részben összeszerelve vehetők át (üveg búrák, lámpaernyők, üvegcsüngők külön kerülnek csomagolásra).

Lámpáinkra 10 év garanciát vállalunk.
Az "Árajánlat kérés", majd a "Küldés" gombokra kattintva kérje részletes - méreteket, fotókat, árat, fizetési kondíciókat tartalmazó - ajánlatunkat.

Termék leírás

Akárcsak a Berlin kollekció tagjai, a különleges Zürich lámpák is a geometrikus szecessziós minták jellemzik, amelyek a harmincas évekből erednek. Ez a visszafogott, geometrikus formákkal díszített kisméretű függeszték pazar dísze egy kisméretű szobának vagy dekadens fürdőszobának. 144 db egyenként kézzel készített finom, átlátszó üvegcsüngővel készült és a finoman öntött, majd vert oldaldísz motívum belső felületei aprólékosan kézzel ívesre vagy szögletesre reszeltek, ügyelve arra, hogy a szögletes ne egy elnagyolt forma legyen, és az íves is szabályos vonalvezetésű legyen. Az oldaldísz szögletes része egy kézzel csiszolt fazettás átlátszó üveget is foglal magában. A bekapcsolt lámpa fényei különleges mintát rajzolnak az üvegcsüngők felszínén, varázslatos hangulatot árasztva a helyiségben. Ez a lámpa is 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézből készül, fényes réz, antik, és nikkeles kivitelben. Az egy darab E 27-es porcelán foglalattal szerelt lámpa hagyományos, energiatakarékos és ledes izzóval is használható. Mint minden csüngős lámpát, ezt a darabot is pótcsüngőkkel szállítjuk. Érdemes a lámpát közelről szemügyre venni:ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fő ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe. Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formájá,t 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstől függően. A kézműves gyártástechnológia időigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-től több óráig is eltarthat.

Termékcsalád leírás

Zurich kollekció
A Zurich csüngőcsodáit a romantikus és orientális belterek szerelmeseinek ajánljuk. 
Kis méretüknek köszönhetően a csillárok átlagos méretű szobákban is jól mutatnak, de pazarul kiegészíthetnek egy kis teázót vagy étkezdét. 

< Vissza

Kiválasztott termékek listája