Termékek

Kézi készítéssel, 10 év garanciával 

További termékeink: Kristálycsillárok


Ön melyik stílust kedveli?

ART DECO – Stílus és elegancia

Az 1920-as, 30-as évek uralkodó stílusa Franciaországból indult világhódító útjára. Maga az elnevezés, az art deco rövidítés, a Párizsban 1925-ben megrendezett Nemzetközi Modern Művészet és Iparművészeti Kiállítás francia elnevezéséből (Exposition Internationale de Arts Decoratifs et Industriels Modernes) rövidült az Arts Decoratifs, ebből Art Deco

ART DECO lámpák

BAROKK – Korszakokon átívelő stílus

A barokk térhódítása Magyarországon a XVI-XVIII. századra tehető, azonban mindmáig jelen van életünkben pompás épületeinkben. A stílusra jellemző gazdag motívumvilág, túlburjánzó díszítés, amit csak aprólékos kézimunkával lehetett előállítani, különösen értékessé teszi az ilyen stílusú bútordarabokat, vagy akár lámpákat, csillárokat.

KLASSZIKUS lámpák

SZECESSZIÓ – Művészek forradalma

Art Nouveau, Modern Styles, Modernismo, style Liberty, Jugendstil. Elnevezések, amelyek különböző nyelveken, ám mindegyikük ugyanazt, a XIX. századvégi, XX. század eleji művészeti forradalmat jelenti, amelyet idehaza csak szecesszióként szoktunk emlegetni. A magyar elnevezés az osztrák szóhasználatot veszi át. A szecessziós stílus igen hamar elterjedt Európa-szerte.

SZECESSZIÓS lámpák

Milyen típusú lámpát keres?

Kiválasztott termékek listája