1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Tradicionális lámpák: klasszikus, kézzel készített sárgaréz lámpák, csillárok, mennyezeti lámpák, falikarok

Tradicionális lámpák: exkluzív, hagyományos lámpák kézzel készítve

Tradicionális lámpák: exkluzív, hagyományos lámpák kézzel készítve

Tradicionális lámpát keres otthonába, amely feldobja annak stílusát és hangulatát? Ismerje meg a Patinás Lámpa hagyományos stílusú darabjait, és fedezze fel prémium minőségű lámpáink csillogását! 

Tradicionális lámpák: exkluzív, hagyományos lámpák kézzel készítve

Tradicionális lámpák a Patinás Lámpától

Vállalkozásunk története 1981-re nyúlik vissza, amikor cégünk alapítója, Károlyi György első alkalommal szeretett bele egy aukción egy varázslatos, antik csillárba. A régi, eredeti darabok iránti különleges vonzalma hamar hobbivá, majd vállalkozássá nőtte ki magát: aukciókon, vásárokon kutattunk újabb és újabb, trandicionális lámpatestek után amelyet felújítottunk, majd újra értékesítettünk kiváló ízléssel rendelkező vevőink számára. 


A hobbiból vállalkozás lett, és 5 éven belül megszülettek az első, saját készítésű tradicionális lámpáink melyekből kollekciók születtek. Mára már több, mint 700 termékkel rendelkező kínálatunkból válogathat, amelyek darabjai mind egytől egyig hagyományos eljárással, kézzel készülnek saját terveink alapján, és amelyek az Ön otthonát is beragyoghatják! 

 

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

 

Kézzel készített tradicionális lámpák, a legmagasabb minőségben

Tradicionális lámpáink különlegességét gyártási mechanizmusunk és a felhasznált alapanyagok adják: a patinás termékeket is jellemző kettősség ezekben is megmutatkozik. Az évtizedes szaktudás, a hagyományos kézműves eljárások és az alázattal végzett munka magyarországi gyárunkban találkozik a modern kor elvárásaival, melyből legszebb tradicionális lámpáink születnek.


Ahogy a kézműves gyártási folyamatot sem cseréljük le nagyüzemi gépekre, úgy a felhasznált alapanyagok tekintetében sem kívánunk kompromisszumot kötni: sárgarézből készült, tradicionális lámpáink esetében még a legapróbb részletek forrasztásánál sem használunk silány minőségű alapanyagokat, csakis ipari ezüstöt! 

 

Tradicionális lámpák, amelyek akár évtizedeken át értéket képviselnek

Precíz gyártási eljárásunknak és a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően elmondhatjuk: tradicionális lámpáink eszmei és anyagi értéket egyaránt képviselnek, és ezt az értéket hűen őrzik majd akár generációk múltán is. 


Amennyiben Ön is szeretné otthonát ilyen ékszerekkel illetni, fedezze fel legnépszerűbb tradicionális lámpatípusainkat, melyekről az alábbiakban nyújtunk egy kis ízelítőt! 

 

Tradicionális csillárok: a nappali legszebb éke

A lámpatestek közül minden kétséget kizáróan a csillár az, amelyik a legszembetűnőbb egy otthonban. Tradicionális lámpáink, csillárjaink pedig igazi ékkőként ragyogják be a szobát: nem csak kiváló fényforrások ezek, de vonzzák a tekintetet, és a szoba legfényesebb pontjaként meghatározzák annak megjelenését. 


Exkluzív tradicionális csillárjaink közül a kedvenceinket alább tekintheti meg (a termékért kattintson a képre), vagy ismerje meg teljes csillár kollekciónkat IDE kattintva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tradicionális mennyezeti lámpák: a tökéletes megvilágításért 

Azon helyiségekben, amelyek nem rendelkeznek elegendő belmagassággal egy tradicionális, nagyobb mélységű csillárhoz, a mennyezeti lámpák veszik át annak helyét. Klasszikus stílusú, elegáns mennyezeti lámpáink a csillárokhoz hasonló ragyogással töltik be a szobát! 


Exkluzív tradicionális mennyezeti lámpáink közül a kedvenceinket alább tekintheti meg (a termékért kattintson a képre), vagy ismerje meg teljes mennyezeti lámpa kollekciónkat IDE kattintva

 

 

 

Tradicionális falikarok: dekoráció és világítás, minden helyiségbe

Egy exkluzív luxusotthonban fontos, hogy minden helyiség, minden sarok tökéletes megvilágítást kapjon. A sötét, árnyékos helyek korrigálására tradicionális falikarjainkat ajánljuk figyelmébe, amely akár a csillárhoz, mennyezeti lámpához passzoló stílusban, azonos kollekcióból is készülhet a tökéletesen harmonikus végeredményért.


Exkluzív tradicionális falikarjaink közül a kedvenceinket alább tekintheti meg (a termékért kattintson a képre), vagy ismerje meg teljes falikar kollekciónkat IDE kattintva

 

 

Tradicionális asztali lámpák és olvasólámpák az irodába vagy a könyvtárba

A könyvtárszoba, az iroda vagy éppen az olvasósarok, éjjeliszekrény legszebb dísze lehet tradicionális asztali lámpáink egyike, amely szintén stílusban illeszkedő design-ban tündökölhet. A legapróbb részletekig kidolgozott, kifinomult darabok kellemes látványt, és elegendő fényforrást biztosítanak tulajdonosuk számára a fontos iratok, érdekes könyvek böngészése közben is. 


Exkluzív tradicionális asztali lámpáink közül a kedvenceinket alább tekintheti meg (a termékért kattintson a képre), vagy ismerje meg teljes asztali lámpa kollekciónkat IDE kattintva

  

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Hírek

Kollekció