Különleges ajánlatunk

Kedves Érdeklődőnk! Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ha most érdeklődik, rendeléséből 40 000 Ft kedvezményt írunk jóvá (a kedvezmény csak 600 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető).
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

1062 Budapest, Bajza u. 62. | +36 1 / kattintson +36 20 / kattintson kattintson

Basel falikar II., exkluzív, kézzel készített sárgaréz lámpa Art deco, Art deco stílusban

Basel falikar II.

Basel falikar II.

A picurka Basel kollekcióban a legletisztultabb art deco ölt testet. Itt keresetlen rézfelületetek, vastag karok és visszafogott üvegburák találkoznak egymásra olyan harmóniát alkotva, amely átlagos nagyságú terekben érvényesül a legjobban. A dupla Basel falikar önmagában is egy univerzálisan bevethetõ fényforrásocska, akár sokadmagával egy étterem vagy szállodai folyosó falain. A lámpa 100% kézzel gyártott magyar termék. Tiszta rézbõl készül, több féle kivitelben. A 2 darab porcelán E27-es foglalattal szerelt lámpa hagyományos és ledes izzóval is használható. Érdemes a lámpát közelrõl szemügyre venni: ez a lámpa is, mint minden termékünk olyan aprólékosan van megmunkálva, mint egy ékszer. A Patinás Lámpák egyik fõ ismérve az arányosság, melynek megkomponálása, finomítása hosszú éveket vett igénybe.Ahhoz, hogy ez a lámpa elérje a képen látható formáját, 14-16 gyártási folyamaton megy keresztül, felületkezeléstõl függõen. A kézmûves gyártástechnológia idõigényes, nagy tudást és gyakorlatot igényel, folyamatonként 1-tõl több óráig is eltarthat. A lámpa kizárólag a 6/FO/15-ös, 6/FS/15-ös, 6/11-es vagy a 6/12-es búrával kapható.

Érdeklődés

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődését, és szeretnék kollégáink segítségét kérni a választásban/vásárlásban, kérjük adja meg elérhetőséget az alábbiakban – és mihamarabb felkeressük az Ön által választott módon!

Magasság
16 cm
Szélesség
40 cm
Súly
0.7 kg
Szín
antik, fényes réz, matt réz, fényes nikkel, matt nikkel
Teljesítmény
2x75 W E27
Mélység vagy Kiállás
24 cm
Anyag
sárgaréz
Választható színek
Választható színek
Címkék
-
Kollekció
Basel
  • Termék leírás
  • Temék katalógus

További

Falikarok

Hírek

Kollekció